Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfelelő, ha csak 8-9. héten...

Megfelelő, ha csak 8-9. héten megyek először orvoshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon szépen kérem a véleményeteket!

Tegnap derült ki a terhességem 33. ciklus napomon vagyok.

A tesztem 3+ hetet ír.

Gyógyszertárban voltam ő szerinte 4-5. hétben vagyok most, vettem gravida vitamint azt addigis szedem.

3 rokonom is szült egy rendes orvosnál, így felhívtam, hogy szeretnék hozzájárni azonban csak július 20.-ára kaptam időpontot. Akkor màr azonban 8-9 hetes leszek.

Érdemes hamarabb elmenni terhesmegállapításra esetleg itteni nőgyógyászhoz vagy akkor a magándoki gondolom kiakad vagy furcsán jön ki.

Ki mikor volt?

Izgulok, mert mindenhol olvasom, hogy ilyenkor még bàrmi lehet sajna. :)

Köszönöm szépen nektek előre is, ha válaszoltok!!! :)

2023. jún. 27. 20:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem maradsz le semmiről, jó lesz az az időpont. Persze addig túl fogod izgulni, életed leghosszabb hetei lesznek. Legalábbis nekem az volt, pedig a 7. héten mentem. Miért lenne hüvelyi UH? Ahol a magándokinak jó gépe van, ez fel sem merül. Normális géppel és jó dokival az alap a hasi UH, nem nyúlkálnak ha nem muszáj. Nekem is csak 7. héten volt egy méhnyakszűrés mintavétel, mert már időszerű volt, utána legközelebb a szülés napján nyúlt a hüvelyemhez, mindent hasival vizsgált.
2023. jún. 27. 21:00
 12/25 A kérdező kommentje:

Nekem volt 1 hónapja rákszűrésem, de még nem mentem vissza az eredményért. Az fent van vajon a felhőben?

Rendben. Akkor biztos Uh-m lesz így a 8-9. hetemben.

Rendben akkor türelmes leszek és ha barnás folyásom van, vagy véres szaladok is orvoshoz.

Amúgy nekem aztán nincs sok tünetem, de azért érzem, hogy beindult valami.

Mindkét mellbimbóm fáj, ha hozzáérek, két napja hőemelkedésem van, néha olyan érzés egy nap vagy 2-3x mintha bemarkolnának egyszer jobbról egyszer balról a méhembe.

Nagyon ritkán kis buborékolós èrzést is érzek. Meg volt ragacsos fehér folyásom, most meg vizes kicsit...

2023. jún. 27. 21:23
 13/25 A kérdező kommentje:

Szabad fürdenem kádban? Nincs zuhanyzónk és én utálok kádban zuhanyozni:|||

Nyilván a babáért mindent.:)

2023. jún. 27. 21:24
 14/25 A kérdező kommentje:
Meg még azt se tudom hogy szabad e együtt lenni a párommal. Vagy most 4 hétig nem?:|
2023. jún. 27. 21:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

10 héten voltam először.

Az előző terhességemkor már a teszt másnapján az orvosnál ültem 😂 persze nem látszott semmi, és üres is lett a petezsak úgy 8 héten Missed AB.

Utána már okos voltam, nem mentem 8 hét előtt. Volt is szívhang rendesen😍

2023. jún. 27. 21:40
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Miért kell lepontozni azért, mert valaki leírja a saját tapasztalatát? Valakik direkt szórakoznak ezzel? Miért fáj bárkinek, ha az a személyes döntése egy nőnek, hogy hamarabb megy ultrahangra?
2023. jún. 27. 21:50
 17/25 anonim ***** válasza:

8.heten voltam eloszor orvosnal

Julius kozepen pozi lett a teszt,szeptember elejen mentem orvoshoz.

Direkt memtem igy,hogy tutira legyen szivhang mar.

2023. jún. 28. 05:54
 18/25 anonim ***** válasza:

15 en is azert mentem a 8.heten mert az elozo terhessegemkor tul hamar mentem.volt mar embrio ugyan,de szivhang meg nem.

Visszahivott ket het mulva,de kiderult,hogy nem fejlodott semmit az embrio,elhalt

Missed ab lett a vege.

A maik terhessegemnel meg lett a pozi teszt,ugy voltam vele,hogy nem megyek tul koran,mert beleelem magam megint,aztan ha baj lesz megint sirhatok.

Hatalmas megnyugvas volt amikor a 8.heten az orvos megmutatta a szep nagy embriot,es a szivhangot is hallottam.

2023. jún. 28. 06:18
 19/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Felénk a sztk-ban is 8 hetesen mehetsz először

Előbb nem foglalkoznak veled, csak akkor tudsz többet ha elmész magán dokihoz

2023. jún. 28. 06:52
 20/25 anonim ***** válasza:

A 8-9 hét tökéletes! Fürödhetsz kádban és a pároddal is élhetsz nemi életet, amíg pl vérzés nincs. Menzesz szerű görcsök lehetnek majd attól ne ijedj meg teljesen normális, ahogy nől a méhed.

Most türelem, sok gyümi-zöldség, pihi, folsav, aztán hamar el is telik az idő. :)

2023. jún. 28. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!