Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki vetzett terhesseg elejen,...

Aki vetzett terhesseg elejen, annak milyen volt? Lett baba?

Figyelt kérdés

2023. jún. 27. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem derült ki, hogy mi okozta. Progeszteron nem segített, hematoma nem volt, de a 10. hétig gyengén folyt belőlem piros vér. Aztán egyszer csak elmúlt és többet nem volt semmi gond. Lett belőle egy egészséges kisfiú. :)
2023. jún. 27. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 5. héttől volt gyenge barnás pecsételés, kb minden másnap egy százasnyi folt. Nem rohantam vele sehova. 7. héten jutottam el első vizsgálatra, ott megemlítettem, kaptam progeszteron kúpot, már másnapra elmúlt. Tehát nekem annak a hiánya okozta.
2023. jún. 27. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fokozatosan erősödő sötétbarna. Éjszaka görcsöltem,

alig aludtam, hajnalban vettem észre barna foltot és indultam be az ügyeletre. Mire odaértem erősödött a folyás. Kaptam progeszteront és aznap még volt barnázás, másnaptól már nem. Persze nem tudom tényleg progeszteron hiány volt-e, és attól múlt-e el mert nem volt vérvétel. Hematóma ilyesmi nem volt az viszont biztos, volt UH. 7 hetes voltam, a barnázás nem jött vissza. A baba már meg is született :)

2023. jún. 27. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Vetélés lett. Nem progihiány okozta.
2023. jún. 27. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Elsőre az 5. héten kezdtem barnázni, volt pirosas is, kaptam progeszteront, mérsékelte, egészséges fiam született. Az első trimeszterben végig jelen volt valamilyen formában. Egyszer a 16. héten is.

Másodjára, hát.. Tegnap nem jött meg. Barnázgatok, most volt egy kevés piros. Teszt pozi. Remélem, hogy nem lesz baj.

2023. jún. 27. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem méhen kívülit jelzett. :/
2023. júl. 1. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Első terhesség: rózsaszínes folyás, másnaptól vérzés (sok) görcsök, baba elment.

Második terhesség: makulátlanul ugyanúgy mint az előző.

Harmadik terhesség: tejeskávé szerűen barnáztam 5 hetesen, 7hetesen, aztán elmúlt, kaptam progeszteron kúpot. Lassan 1,5 éves a kisfiam, a barnázás oka nem derült ki.

Negyedik terhesség (jelenlegi): nem sokkal pozi teszt után élénk piros vérzés, ügyelet. Ott derült ki, hogy ikerek spontán, nem mondtak semmi mást. Majd később mivel nem igazán múlott a vérzés, és görcseim is voltak újra doki, ő mondta, hogy 3 petezsákkal indultunk de kettő maradt szép szabályos. Onnantól semmi gond.

22hkm

2023. júl. 2. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!