Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt még valaki akinek a 19...

Volt még valaki akinek a 19 heti genetikai ultrahangon átlagosnàl kevesebb magzatvizet mondtak ?

Figyelt kérdés
A doki szerint be aggódjak nem vészes minden màr rendben bvolt ,tovàbb kuldtek máshova is meg megyek magánba de én úgy megijedtem, annyi rosszat írnak neten. Az igaz hogy nagyon keveset ittam mostansàg .

#terhesség #magzatvíz #kevés magzatvíz #Átlagosnàl kevesebb magzatvíz
2023. jún. 24. 08:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10.

Olvasgass utána, látom eddig nem történt meg.

De ne csak magyar oldalakon.

2023. jún. 24. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja és egy ismerősnek kórházba kellett feküdnie elégtelen magzatvíz mennyiség miatt, az orvos első kérdése az volt, hogy mennyi folyadékot fogyaszt, illetve a bentléte alatt is folyamatosan figyeltek rá, és kérdezték.

De biztos az orvos meg mindenki is csak butaságot beszél, hisz itt van Dr. Gyakori PhD is. 😂

2023. jún. 24. 16:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is csak két szülész-nőgyógyász, két szonográfus és egy osztályos főorvos mondta, hogy számít a folyadékbevitel, de végül is mit tudhatnak...

#1 voltam.

2023. jún. 24. 18:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint tényleg nagyon fontos a víz ivás. Nyomom ezerrel a vizet azóta, remélem minden rendben lesz .
2023. jún. 24. 18:36
 15/18 anonim ***** válasza:

F.Y.I.:

Four pathways have been identified that comprise amniotic fluid circulation: production by excretion of fetal urine; secretion of oral, nasal, tracheal, and pulmonary fluids; removal of amniotic fluid by fetal swallowing; and an intermembranous pathway that transfers fluids and solutes from the amniotic to the fetal circulation across the amniotic membranes.

Based on this physiology, fetal anomalies of the gastrointestinal or genitourinary systems are associated with disorders of amniotic fluid that can have adverse effects on the outcome of a pregnancy.

2023. jún. 24. 22:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom lehet ahhoz köze hogy nem jó szakember vizsgált? 12 heti genetikán szonogràfus volt most csak egy szakasszisztens végezte az ultrahangot az sztkba. Nem orvos.
2023. jún. 25. 09:16
 17/18 anonim ***** válasza:
19.heti genetikai ultrahangot szakasszisztens nem csinálhat, csak orvos.
2023. jún. 26. 00:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez durva... Debreceni Kenézybe voltam és az uh-t szakaszisztens végezte a papírra is rá van írva... utánna küldték át az eredményt nőgyógyásznak ő külön helységbe dolgozik.
2023. jún. 26. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!