Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemény a Czeizel intézet...

Vélemény a Czeizel intézet székesfehérvári képviseletéről?

Figyelt kérdés
Oda mennénk első genetikai ultrahangra.
2023. jún. 23. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is oda fogok 26-án. Majd megírom, milyen volt 😊
2023. jún. 23. 16:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Szuper! Megköszönném, ha elmondanád majd a véleményed. :)
2023. jún. 23. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Én többre vártam hogy őszinte legyek.

Első terhességem az sztk-ban vittem véghez.

Másodszorra kicsit többre vágytam, ezért mentem a 12hetesre hozzájuk

Kb 10perc volt, ráadásul közel 3/4 óra késéssel.

Sok magyarázatot nem kaptam. Ha én kérdeztem röviden valaszolt és ennyi.

Igy a 18 hetesre már inkább ujra az sztk-ba mentem.

2023. jún. 23. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom még így van-e, de korábban Bácskai doktor úr csinálta ott a genetikai UH-kat.

Csnk-ba tb alapon ingyen is lehet menni hozzá, az UH gép is jó ott is. (Ha rákeresel volt egy pár éve hír, hogy milyen hiper-szuper Uh gépet szereztek be.)

2023. jún. 24. 05:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A vélemények alapján úgy tűnik, hogy az 12.heti genetikaira odafigyelnek, aztán a következő kettő meg ugyanúgy futószalagon működik, mint egy SZTK-ban. Nagyon kíváncsi leszek.
2023. jún. 24. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia. 1-es vagyok. Végeztünk az ultrahanggal. 25 perc volt, alapos volt a doktornő. Szerencsére minden rendben. A nemére a végén kérdeztem rá, csak tippet kaptam. Majd a 18.hetin mondaná biztosra, de mivel le vetetem a Prenát, ezért előbb meg fogjuk tudni. Összességében elégedett vagyok, mert nem volt túl együttműködő a picur, hátat fordított, de nem hagyta a doki annyiban.
2023. jún. 26. 13:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy minden okés a picuroddal :)<3

És köszönöm, hogy írtál.

Akkor megéri oda menni.

2023. jún. 26. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. A következő genetikaira is oda kértem időpontot. Remélem akkor is hasonló jókat tudok majd mondani.
2023. jún. 26. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!