Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeméremcsont fájdalom nem...

Szeméremcsont fájdalom nem korai még?

Figyelt kérdés

23 hetes kismama vagyok, tegnap kezdődött ez a fájdalom ott alul a szeméremcsontomban. Járás közben nagyon kellemetlen szúró érzés. Volt/van így valaki?

Magnéziumot szedek alapból. Valami enyhítheti ezt?

2023. jún. 23. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30 hetesen jött elő ez a fajta fájdalom extrán de pár hete is előfordult már, a hasam alján nyúlnak a szalagok és az sugárzik ki a szeméremcsontomba, meg kb úgy mindenhova. Egyelőre nem jöttem rá hogyan enyhíthetném, ha neked sikerül jelentkezz kérlek. 😅
2023. jún. 23. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon hamar rájöttem hogy nagyjából mindenre azt mondják az orvosok hogy normális.

Ameddig nem vérzel vagy nem nagyon durva a fájdalom addig normális és senki nem foglalkozik veled.

A szeméremcsont fájdalmat én is inkább a végén éreztem , de az elejére már nem emlékszem annyira. Én azt gondoltam a baba súlya okozza, de akkor lehet hogy nem.

Nagyon nem tudsz vele mit kezdeni, pihenj hátha az enyhíti.

2023. jún. 23. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, második terhességemnél ugyanígy a 20. hét környékétől. Csak a szüléssel szűnt meg teljesen. Pihenés segít valamelyest.
2023. jún. 23. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon korán jelentkezett. Hormonok, elkezdenek igazodni a csontok, egyre nehezebb a baba... sok oka lehet
2023. jún. 23. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Beékelődhetett
2023. jún. 23. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok, 5-östől kérdezném, hogy akkor valószínű nekem is azért fájhat, nem pedig a szalagok miatt? Nekem tutira beékelődött de nagyon egyoldali a fájdalom, az normális lehet? Bár doki nem mondta, hogy ne lenne..
2023. jún. 23. 10:25
 7/7 anonim válasza:
Én most léptem a 16.hétbe, de már hetek óta fáj a csontom sétálás, vagy nadrághúzás közben. Ha fekszek nem fáj, de mikor felkelek, az első pár lépés elég rossz :D de nem parázok rajta, korán jött, de lehet csak azért mert sokat kell még átalakulnia.
jan. 3. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!