Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Velfemet meddig kell szedni?

Velfemet meddig kell szedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 5 hetes terhes vagyok beszéltem a dokimmal aki velfem vitamint ajánlott napi 2x1. Meg vettem de majd le haltam hogy 7200 Ft volt. És így csak 15 napra elég. Meddig ajánlott szedni ? Esetleg ha én csak az első trimeszterben szednem és utána más , olcsóbb vitamin?

#Velfem #Terhesség L
2023. jún. 22. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%

Telejesen feleslegesen szeded, szedj magnézium citrátot. 😁 Nekem is ajánlotta a doki, de mondtam neki hogy szedek magnéziumot, mondta hogy az szuper úgyhogy le is zártuk😁

35 hkm

2023. jún. 22. 20:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Szóval a magnézium miatt ilyen fontos ? Azt hittem tud valami mást is . Nagyon sokallom ezt árat és csak 15 napra elég , és most két hetente 7000 Ft az rengeteg. Esetleg tudnál valami vitamint ajánlani ami jó lehet még ehelyett ?:) Gratulálok neked
2023. jún. 22. 20:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Változó, hogy kinek meddig javasolják. Ha hosszútávon kéri a doki, hogy szedd, akkor javaslom, hogy netről rendeld, mert egyes internetes patikákban 5000 Ft alatt is beszerezhető.
2023. jún. 22. 20:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Esetleg ha elfogy és atallok más vitaminra , lehet belőle bajom , babanak?
2023. jún. 22. 20:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A Velfemben a magnézium és B6 mellet van még más is, amiért ajánlani szokták.
2023. jún. 22. 20:49
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Alfa-liponsav van benne még pluszba, amit meg tudsz rendelni különálló vitaminként is és úgy gazdaságosabb lesz, a velfem túl van árazva.

Első voltam :)

2023. jún. 22. 21:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt hiszem a 12. hét körülig javasolta,nem emlékszem pontosan. Utána már nem kellett.
2023. jún. 22. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Az alfa-liponsav segít a vetélés/koraszülés megelőzésében.

Nekem az orvos azt mondta terhesség végéig szedjem.

Én az első dobozt még rendesen beszedtem, azóta csak napi egyet veszek be, magnéziumot elkezdtem mellé külön szedni.

Netről rendelem, egyszerre több dobozzal, hogy elérje az ingyenes szállítás értékhatárát.

2023. jún. 23. 10:55
 9/14 Zsutyi ***** válasza:
50%

Ha most sokallod a havi 14 ezret,a babád védelmére, akkor mi lesz szegénnyel, ha megszületik?

Egy gyerek nem olcsó, ott is ha valami drága lesz és fontos, akkor valami olcsó megoldást keresel??

2023. jún. 25. 14:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Jajj ezt a szöveget nagyon szeretem. Szegény gyerekkel mi lesz . Mi lenne ? Az megint más , neki mindent megadnek, de ha most mondjuk van egy megoldás ami ugyanolyan jó ,és tudok vele spórolni a BABAMRA miért ne tennék így ? Hagyjuk már ezt. Ha annyira sajnalnam akkor nem fizetnek havonta más gyógyszerekre is évek óta mivel nem tudsz róla de ezer meg ezer más gyógyszert IS szedek és havi szinten több tíz ezreket költöttem éveken keresztül hogy sikerüljön. Köszönöm hogy itt voltal
2023. jún. 25. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!