Eshetek-e teherbe a menstruációm utolsó szakaszában?
Figyelt kérdés
2007. máj. 3. 14:47
1/5 anonim válasza:
Ha valaki nagyon fogamzós bármelyik periódusban teherbe eshet. Saját bőrömön tapasztaltam!
2/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valaki mindig fogamzós legyen. EGy nőnek a 28 napos ciklusa alatt vannak olyan napjai, amikor fogamzóképes, menses alatt, akár utolsó szakaszról is beszélhetünk, akkor szinte esélytelen a fogamzóképesség. Szerintem egyeseknek először tájékozódniuk kellene, és aztán írkálni!
3/5 anonim válasza:
Soha ne mond hogy soha..vagy eselytelen. Ime,masodik vagyok aki azt mondja "elo pelda" a menstruaciom 3. es 6. napja kozott estem teherbe. Reg nem latott baratom,majd ismetelt elutazasa garantalja a fogamzas idopontjat.Elotte en is biztam a szakirodalomban...
4/5 anonim válasza:
Szia! Bizony eshetsz! Nekem két lányom is a menszeszem alatt lett! Elég sokszor van peteérés menszesznél!
5/5 anonim válasza:
A mostani tehességem a menstruációm alatt következett be. Előtte évekig próbálkoztam és nem sikerült. Az első terhességem a menstruációt követő 26. napon fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!