Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tünetmentes terhesség?

Tünetmentes terhesség?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, 5 hetesen voltam ultrahangon, ahol szikhólyag sejthető volt, a béta-hcg rendben volt. A hét végén tudok újra ultrahangra menni és nagyon ideges vagyok, mert konkrétan nincsenek tüneteim. A mellfeszülés teljesen elmúlt, émelygés soha nem volt, talán a fáradtság az egyedüli, ami tünetnek tekinthető, de kapok progeszteronpótlást. Gondolom a gyógyszer is okozhatja ezt a tünetet.

Próbálom a szorongásomat kordában tartani ezért olyan anyukák tapasztalait szeretném elsősorban olvasni, akiknek nem voltak tüneteik, mégis sikeres volt a terhességük.

Két vetélés van mögöttem, embert próbáló feladat nem aggódni. Tudom, sokan tették fel a kérdést, de talán picit segítene, ha friss tapasztalatokat olvashatnék.

2023. jún. 20. 18:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem muszáj érezni semmit. Attól még nyugodtan nőhet a baba .
2023. jún. 20. 18:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik terhességemnél sem volt a mellfeszules után semmi tünetem. Sosem volt hányingerem, nem voltam rosszul
2023. jún. 20. 18:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen időben semmi tünetem se volt. Talán a 10 hèttől egy kis hányinger.
2023. jún. 20. 18:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor szültem, egyszer sem volt semmi tünetem, azon kívül, hogy nem jött meg, egészen a 30+hétig amikor refluxom lett mindhárommal 🤷🏼‍♀️.
2023. jún. 20. 18:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj inkább neki, és a pokoli rosszullét sem garancia a problémamentes terhességre, illetve fordítva.
2023. jún. 20. 18:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg elmúlt a hányinger pár napra 7 hetes terhesen, sok jóra nem gondoltam. A baba rendben volt de a hányinger is visszajött, aztán minden héten elmúlt 1-3 napra. Szóval ennyire nem számítanak a tünetek, hogy vannak, nincsenek vagy éppen elmúlnak.

Elég sokaknak egyáltalán nincs tünete egyébként. Sógornőmnek pl, hetente találkoztunk és mesélte aggodalmait a tünetek hiánya miatt, ott is minden rendben volt.

2023. jún. 20. 18:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat, igyekszem erre koncentrálni és bízni továbbra is! Nehéz, de nincs más választásom.
2023. jún. 20. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Semmi tünetem nem volt terhesség alatt.

Ez nem jelent bajr,nyugi.

2023. jún. 20. 22:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Az első trimeszterben kicsit fáradtabb voltam, a másodiktól meg sokat jártam pisilni. A harmadikban meg savam volt, de az alapjáraton is szokott lenni.

5 hónapos makk egészséges kisfiam van.

2023. jún. 21. 01:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó két hozzászólónak is, picit nyugodtabb vagyok, de azért picit félek a holnaptól. Reméljük a legeslegjobbakat! :)
2023. jún. 21. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!