Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éreztetek már hasonlót?

Éreztetek már hasonlót?

Figyelt kérdés

Többször volt már ilyen, mikor oldalasan próbáltam felülni az ágyban, vagy csak hirtelen mozdultam, mintha valami becsipodott volna a bordáim közé a mellem alatt jobb oldalt. Pár másodpercig iszonyat rossz, de aztán el is múlik. Másnak is volt ilyen? Mi lehet ez?

20 hkm

2023. jún. 19. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Lehet a baba valamije :D
2023. jún. 19. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem ez akkor volt amikor a lábfejét beékelte a bordáim közé, de ezt a 35. és a 36. héten találta ki. A 38. hétre született, el is volt deformálódva a lábfeje, hetekig kellett massziróznom neki, meg a helyes irányba "erőltetni".

De ezt olyan szinten játszotta el, hogy egy fordulás alkalmával nem tudtam kikelni az ágyból, nagyon fájt, nagyon sírtam és nagyon nem tudtam megmozdulni. A telefonom kb 1 méterre volt mögöttem és nem tudtam utána nyúlni. Reggel 9-től délután 2-ig annyit tudtam mozdulni, hogy lelógattam a lábam az ágyról, de vissza húzni, vagy lecsúszni nem tudtam. Olyan érzésem volt, mintha éles, forró pengéket szúrkáltak volna az oldalamba.

Kétszer vagy háromszor voltunk emiatt kórházban, mert először féltem, hogy vese vagy epekő, de semmi.

Cserébe kaptam infúziót, katétert, össze vissza szúrtak vérvételek miatt, hogy kiderüljön semmi bajom.

Az ultrahangon meg többnyire kihúzta a lábát, vagy nem tudom, de ott ezt nem látták.

2023. jún. 19. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!