Sandor 666 kérdése:
Terhességi teszt valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Terhességi teszt először 1 csík és egy halvány jelent meg
Aztán vettünk még kettőt az egyiket el rontottam mert tulságosan bele engedtem a műanyag pohárba és ez a teszt elázott de ugyanúgy lehetett látni ugyanazt a halvány csíkot a 3. Viszont teljesen negatív lett
Szerintetek?
2023. jún. 16. 20:19
1/5 anonim válasza:
Valószínű az érzekenyebb lett pozitív.párnap múlva csinálj újat,sztem van baba ;)
2/5 anonim válasza:
#1. Ugyan, ne ringasd már hamis ábrándokban...
3/5 anonim válasza:
2#es nem ertelek..halvány tesztem volt 8 nap késéssel...van 2 fiam..
Első 3 teszt negatív volt...akkor?miért riogatnám?
4/5 anonim válasza:
Kedves Sándor, ha az ön tesztje lett pozitív, minél előbb forduljon orvoshoz.
5/5 anonim válasza:
#3. Ha a sz@rrá áztatott teszten ugyanolyan vonal jelent meg neki, mint az első tesztjén, akkor az száradási csík/reagens helye lesz. Értelemszerűen a 3., rendesen elvégzett teszt negatív is lett. Ha terhes volna, ez nem történhetett volna meg.
És nem riogatást írtam, hanem hamis ábrándokban RINGATÁST.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!