Ha a méhszáj akármikor is, de nyílik pl.28. héten akkor kell hogy távozzon nyákdugó ugye?
Bocsi lehet hogy hülye kérdés,de csak ebben bízom már.
A második babával vagyok terhes jelenleg 28 hetes.A nagyobbikat muszáj vagyok emelgetni,nem tudom elkerülni.Persze amikor lehet olyankor mellőzöm az emelgetését.Mondtam a dokimnak is hogy szokott szúrni a hasam és van amikor belülről is érzem és a méhszájamnál is.Rá is kérdeztem hogy nyílhat e a méhszáj?Azt mondta korai volna de meg sem vizsgált.Ugye ha nyílna ugyanúgy távozna nyákdugó?Csak azért kérdezem mert sok kérdést olvastam itt hogy pl. már a 24. héten elkezdett kinyílni,de nem írták hogy a nyákdugó az távozott volna.
Előre is köszi!
Nem, a nyákdugó nem távozik. Akkor szerintem már max. csak pár hét lenne a szülésig, ha elmenne a nyákdugó.
És szerintem nem jó a dokid, hogy a papnaszod ellenére nem nézte meg a méhszájadat. Az enyém minden alkalommal ellenőrizte, hogy minden ok-e.
nyákdugó ezzel nem távozik. (jajj még csak az kéne, az gáz lenne)
az sem mindegy, hogy melyik méhszáj nyílik, külső vagy belső vagy mindkettő.
az még nem jelenti azt, hgoy nyílik, hogy nyilalást érzel, az lehet a szalagok nyúlásától. méhszáj nyílását amúgy nem lehet érezni, azt csak onnan tudod, hogy kinyílt, hogy a doki megvizsgált és ezt állapította meg.
Kedves utolsó, nem csak onnan lehet tudni.
Nagyon egyszerü a megállapitása, és meg sem kell vizsgálni magad.:)) Ha mocorog a baba, és nyitva van a méhszály, akkor égető, csipős érzés van a méhszály környékén. Ez nem betegség miatt van, hanem azért, mert nyitva van. Nekem mind2 babámnál nyitva volt. Az elsővel a 28 héten nyilt ki, a másodiknál a 24. héten. Úgyhogy kedves kérdező, rúgd fenékbe a dokid, és mond meg neki, hogy igenis tessen megvizsgálni.
Nagyon köszönöm hogy írtatok!
Nagyon bízom benne hogy valóban nem nyílik.Legközelebb 3 hét múlva hívott vissza.Ha addig ezek nem múlnak akkor mondom neki hogy nem e lehetne hogy megnézze.
Ráadásul most kaptam engedélyt tőle hogy elhasználhatom a canesten kúpokat.Ha véletlenül nyitva van akkor kárt okoz ez a "gyógyszer"?
off:
3.-nak köszönöm, ezt nem tudtam.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!