Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért jelezhet bajt, ha a...

Miért jelezhet bajt, ha a magzat túl aktív?

Figyelt kérdés
Az rendben van, hogy kórház, ha nem érzünk mozgásokat, de ha túl aktív már az is baj?
2023. jún. 14. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hat nekem nem volt baj pedig a fiam ejjel nappal mocorgott,rugott.

Nem rudom mikor pihent vagy aludt,egy orokmozgo volt a pocakban is.

2023. jún. 14. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem jellemző, de úgy tudom elképzelni, hogy ha pl éjjel nappal mozog a babád erősen és érezhető, hogy kb sosem tud aludni, akkor lehet gyanús, hogy azért nem, mert valami rossz neki. A kis magzatok is a sok mozgás mellett azért a nap nagy részét alvással töltik, esetleg alvás közben rúg egy kettőt, de észre lehet venni, amikor biztosan ébren van. Olyan, hogy fél órán belül túl sokat mozgott, szerintem nincs.
2023. jún. 14. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg bizonyos esetekben a túlzott magzatmozgás jelentheti azt, hogy a baba valami stressz élményt él át (pl fertőzés).

Nyilván ez ritka és más jele is van.

2023. jún. 14. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy a 3-as írja, illetve ha esetleg szokatlanul túl aktív,tehát altalában nem az,de most non-stop mozog,rúg,feszít, akkor lehet arra gyanakodni,hogy esetleg szabadulni próbál szegény mondjuk a köldökzsinórból.Ilyenkor esetleg rá tudnak nézni mi a helyzet.
2023. jún. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!