Reménykedjek vagy felesleges?
Én azt mondom, ne tesztelgesse orrba szajba, felesleges, csak magadat stresszeled
2naponta csinálj 1et, meglatod erősödik-e.
Nekem ami fotózhatatlan volt, az mind negatív is maradt.
Tényleg van ott valami, ha csak 2-3 nappal később fogant, mint gondolod, már csak emiatt is lehet most még halvány. Nekem soha semmi nem volt facelle-nél, ha negatív volt. A pozitív viszont 13. dpon az valóban szép pozitív lett.
Egyébként nekem is szabálytalan ciklusaim voltak, de nálam ez 60-80 naposakat jelentett, aztán mégis sikerült az ötödik ciklusban.
Nem tudom miert tesztelnek előre?! Amikor terhes lettem én masfél hét késés utan teszteltem! Sejtettem hogy azert késik mert baba lesz! De ilyen koran nem jo tesztelni ,mert csalodas lehet a vege ha halvany pozi aztan masnap meg negativ..
11+3 hkm
Holnap reggel az elso vizeletbol csinalj egy tesztet. Igy hogy rendszertelen a ciklusod, nyilvan nem lehet azt mondani, hogy a nem vart napjan tesztelj.
Azt esetleg tudod mikor eshettel teherbe? Ovulaciot kovetted? Ha igen akkor azt hiszem a 13.napon mar latszodik. Ha jol emlekszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!