Aki ért hozzá, tudna segíteni? Első trimeszteri vérkép. Nem jó, de nem is tragikus. Legalábbis az eltérések nem tűnnek nagynak. Mire lehet következtetni az eltérő értékekből?
2023. jún. 12. 22:47
11/15 A kérdező kommentje:
Íratok fel mindenképpen :)
2023. jún. 12. 23:39
12/15 anonim válasza:
Háziorvossal egyeztess. Nekem tele volt * jelekkel, a terhesség előttihez képest katasztófának tűnt, a háziorvos megnyugtatott: tök normális kismama vérkép.
13/15 A kérdező kommentje:
Az elejétől kezdve gyakran járok pisilni. Semmi szúró, égető érzés nem volt. Ma viszont megijedtem kicsit. Ahogy felkeltem hogy el menjek reggel wcre, begörcsöltem eléggé. Miután kiengedtem, tartott még kb 2-3 percig. Lehetséges, hogy annyira kellett pisilni hogy begörcsöltem? Jó lesz már ha holnap lesz.
2023. jún. 14. 05:27
14/15 anonim válasza:
Nekem volt ilyen igen :)
34 hkm
15/15 anonim válasza:
Ez a vérkép terhesség alatt normális,kivéve az alacsonyabb vvt és hemoglobin,illetve a vizeletben a vvt és kalcium-oxalát.Vasat külön is kell szedni a terhesvitamin mellé,ki kell tapasztalni melyik nem okoz székrekedést.Illetve a kalcium-oxalát annyit jelent,hogy a legtöbb vesekő abból van.Nem kell megijedni,míg nem okoz tünetet,de figyelni kell,hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!