Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki ért hozzá, tudna segíteni?...

Aki ért hozzá, tudna segíteni? Első trimeszteri vérkép. Nem jó, de nem is tragikus. Legalábbis az eltérések nem tűnnek nagynak. Mire lehet következtetni az eltérő értékekből?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jún. 12. 22:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Íratok fel mindenképpen :)
2023. jún. 12. 23:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Háziorvossal egyeztess. Nekem tele volt * jelekkel, a terhesség előttihez képest katasztófának tűnt, a háziorvos megnyugtatott: tök normális kismama vérkép.
2023. jún. 13. 11:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Az elejétől kezdve gyakran járok pisilni. Semmi szúró, égető érzés nem volt. Ma viszont megijedtem kicsit. Ahogy felkeltem hogy el menjek reggel wcre, begörcsöltem eléggé. Miután kiengedtem, tartott még kb 2-3 percig. Lehetséges, hogy annyira kellett pisilni hogy begörcsöltem? Jó lesz már ha holnap lesz.
2023. jún. 14. 05:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen igen :)

34 hkm

2023. jún. 14. 09:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a vérkép terhesség alatt normális,kivéve az alacsonyabb vvt és hemoglobin,illetve a vizeletben a vvt és kalcium-oxalát.Vasat külön is kell szedni a terhesvitamin mellé,ki kell tapasztalni melyik nem okoz székrekedést.Illetve a kalcium-oxalát annyit jelent,hogy a legtöbb vesekő abból van.Nem kell megijedni,míg nem okoz tünetet,de figyelni kell,hogy alakul.
2023. aug. 31. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!