Rossz verkep és meszesedett lepény miatt kórházba kell feküdnöm. Mire szamitsak?
Örülj neki,hogy befekhetsz és figyelnek rád,a babád élete múlik most ezen,nehogy már az a pár hét legyen a probléma.
Otthon nem fogod észre venni,ha baj van már csak azt,hogy nagyon nagy a baj,és talán segíteni sem tudnának.
De egyébként ugyan ezzel a problémával,hasonló vérképpel (2,6) én 29 hetesen feküdtem be,32 hetesen sürgősségi császároztak.
(aztán 2 hét múlva otthon voltunk minden gond nélkül,elérte a 2000g-os súlyt és helyre jött a vércukra,ami nagyon rossz volt.0,2 és 0,5 között napokig,holott 4 körül van a normális érték...)
Elhiszem, ezt gyerek nélkül is nehéz megemészteni szerintem. És nem csak a kórházi tartózkodást, hanem a bizonytalanságot és az aggódást is, hogy mi lesz a mégcsak 30 hetes picikéddel.
Ilyenkor aztán minden fizikai és lelki segítség jól jön.
Próbálj meg agyban átkapcsolni valahogy, hogy most a kisebbik gyereketeknek ez az érdeke. A nagyobbal hiányozni fogtok egymásnak, de azt a pár hetet féllábon is ki kell bírni.
Mint említettem, nagyon nagy szerencse kell ilyen helyzetben, hogy a 38-40. hétig kihúzd, így valószínű közel sem fogsz annyit kórházban tölteni, amennyire most gondolsz. Így viszont muszáj abban gondolkozni, hogy a lehető legtovább bent maradjon és ha már nincs biztonságban, akkor azonnal tudjanak segíteni! Vagyis jelen esetben sajnos pont az a szerencsés, ha minél hosszabb ideig vagy kórházban, mégha ezt nehéz is megemészteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!