Eenikő96 kérdése:
Két nap alatt érhet II-III fokozatot a lepény?
Figyelt kérdés
Szerdán voltam a saját orvosomnál, akkor direkt rákérdeztem, hogy jó-e még a méhlepény, azt mondta igen (a leletemre nem írt semmit). Ma (2 napra rá pénteken) a kórházban egy másik orvos vizsgált meg, aki azt írta rá, hogy II-III fokozatban érett.
Azért vagyok megijedve, mert a “teljesen jó” az nekem azt jelenti nincs elérve méhlepény. Most akkor 2 nap alatt romlott volna ennyit az állapot?
40. Hetet betöltöttem egyébként, naponta járok NST-re és flowmetriára. Csak most ez nagyon idegesít, meg vagyok ijedve és sehol nem találok erre vonatkozóan semmit :(
2021. nov. 5. 17:29
1/7 anonim válasza:
40. heten mar nem tokmindegy? Mar nem azert :D
Remeljuk hamarosan kijon a bebi, konnyu szulest :)
3/7 A kérdező kommentje:
Azért nem mindegy, mert ha 2 nap alatt romlott ennyit (nem tudom reális-e) akkor az indítás kijelölt napjáig, ami még 5 nap múlva lesz mi fog történni a lepénnyel??
2021. nov. 5. 18:05
4/7 anonim válasza:
Az orvos csak annyit mondott, hogy teljesen jo. Se tobbet, se kevesebbet. Majd 2 nap mulva megallapitottak, hogy mennyire erett, de en nem latom sehol, hogy ez azt jelentene, hogy romlott vagy valtozott volna az allapota az elozo napokhoz kepest.
5/7 anonim válasza:
Ebben a terhességi korban ez az érettségi fok teljesen jó. Talán ezért mondta a másik doki is, hogy "teljesen jó". Milyen lepényt szeretnél a 40. héten?
6/7 A kérdező kommentje:
Hajnalban elfolyt a vizem, megszületett a kisfiam❤️
2021. nov. 6. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!