Lehet mégis terhesség?
Clostys ciklusom volt.
26.ciklusnapon kezdtem barnázni. Minden fájdalom nélkül.
Mindössze másfél napig volt rendes vérzés. A 2.-3.cikusnapon. Azóta megint minimalis napi pár csepp barnázást tapasztalok. 7.ciklusnapon vagyok.
Max 5 napig szoktam menstruálni, azt sem így.
Én kétszer használtam ezt a gyógyszert, nekem első alkalommal másfél napnyi, második alkalommal meg annyira kevés vérzésem volt, hogy megijedtem, kb semennyi sem volt. Aztán kiderült, hogy az egyik mellékhatása ennek a csodának, hogy elvékonyíthatja a nyálkahártyát.. ergo ha terhes is lennél, a baba nem tud megtapadni.
A barnázás nem tudom, mitől lehet, nekem ilyen nem volt. De gyanítom, felborította a cucc a hormonjaidat rendesen.
Mindenesetre csinálj egy tesztet, hátha mégis lett vmi, és progi pótlás kell, azért barnázol.
Sajnálom Kérdező! Kitartást kívánok Neked a továbbiakhoz! Nem szabad feladni!
Nekem úgy volt, hogy nem is lehet már, aztán étrendváltás (és partnerváltás 😅) után egyből terhes lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!