Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi tévő legyek, amíg nem lát...

Mi tévő legyek, amíg nem lát orvos?

Figyelt kérdés

Kedves tagok!

Kicsit hosszú lesz az írásom, emiatt elnézést!

Pár napja késik a menstruációm és ma reggel csináltam egy tesztet, ami pozitív lett(a ciklusom 35-ik napján vagyok) örülni nem merek, mert sajnos februárban az első terhességem vetéléssel végződött.

Utána elég nehezen jött meg a menstruációm, úgy éreztem hormonálisan teljesen felborult minden, emiatt úgy gondoltam, hogy el megyek egy női hormon vérvételre, ami a jelenlegi ciklusom 29-ik napján történt( mostmár sajnos tudom, hogy nem jókor mentem a vérvételre, de amire kiváncsi voltam, az elvileg ciklustól független)

A progeszteron szintem 19,1 ng/ml és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.

Ez mennyire számít jónak? Az első terhességem barnázással indult, amire kaptam utrogestant, aztán később vérzés váltotta fel a barnázást és spontán vetélés történt.

Az orvosomat nem érem el, de most teljesen tanácstalan vagyok, szerintetek kezdjem el használni az utrogestant? Vagy csak ártanék vele?

2023. jún. 8. 11:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Menj te a ….. drágaság. Nagyon kell a világra egy újabb SMA-s vagy egyéb csökevény, tényleg. Ja, nem. Elhal, mert nem lett volna életképes. Ennyire egyszerű. Így kell feldolgozni. Aki nem tudja, az ne valljon gyereket. Ez van. Ha nem teszik, akkor is.
2023. szept. 3. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!