Mi tévő legyek, amíg nem lát orvos?
Kedves tagok!
Kicsit hosszú lesz az írásom, emiatt elnézést!
Pár napja késik a menstruációm és ma reggel csináltam egy tesztet, ami pozitív lett(a ciklusom 35-ik napján vagyok) örülni nem merek, mert sajnos februárban az első terhességem vetéléssel végződött.
Utána elég nehezen jött meg a menstruációm, úgy éreztem hormonálisan teljesen felborult minden, emiatt úgy gondoltam, hogy el megyek egy női hormon vérvételre, ami a jelenlegi ciklusom 29-ik napján történt( mostmár sajnos tudom, hogy nem jókor mentem a vérvételre, de amire kiváncsi voltam, az elvileg ciklustól független)
A progeszteron szintem 19,1 ng/ml és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ez mennyire számít jónak? Az első terhességem barnázással indult, amire kaptam utrogestant, aztán később vérzés váltotta fel a barnázást és spontán vetélés történt.
Az orvosomat nem érem el, de most teljesen tanácstalan vagyok, szerintetek kezdjem el használni az utrogestant? Vagy csak ártanék vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!