Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is egész éjjel rugdosot...

Másnak is egész éjjel rugdosott a babája?

Figyelt kérdés

Napközbe meg azon aggódok, hogy él e még... Napközbe is mozog, de éjféltől reggel 4ig végig diszkózik...

Ez normális?

Hogy lehet ettől aludni?

Férjem meg csodálkozik, hogy délelőtt alszok meg este 7-10ig. Az orvos se azt kérdezi, hogy mikor alszok hanem hogy tudok e aludni. Hát tudok, csak nem éppen éjjel.

Azt tudom, hogy ha megszületik akkor szopizni fog éjjelnappal, nem ez a gond :D

2023. jún. 8. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Éjjel mozgott mint állat,ez azóta sem változott. Most is itt játszik másfél évesen, éjjeli baglyot fogták ki.
2023. jún. 8. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A 37. héten vagyok. Én sokat autózom még mindig (munkahely is messze volt 1-1 óra oda meg vissza is, amíg bejártam, most meg albérletet adunk ki, az is napi 2-2,5 óra vezetés).

Sokat hallgatok zenét is, a kocsiban rádiót, otthon zenét. Nekem ezek általában felkeltik nap közben (ugye munka miatt nap közben nem aludtam), úgyhogy este csak ritkán mozog, pont ma mondjuk rémálmom volt, arra ő is felkelt egy fél órája, de lassan alszik is vissza.

2023. jún. 8. 03:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is mindkettő éjjel (volt) aktív. Az első már megszületett, de szerencsére éjjel alszik szépen, nappal meg mint egy kis atombomba. Ilyen születése óta, már 6 hetesen is csak betettem az ágyba, és 1x kelt éjjel enni, amúgy egész éjjel aludt (6-ig). A másodikkal meg este végre leteszem a nagyot, befekszem az ágyba és a kicsi megpróbálja a torkomba átrúgdosni a belső szerveimet. Igazán pompás érzés, amikor az ember 16 óra rohangálás után végre le tud pihenni. :D De akármilyen kellemetlen, még így is többet tudsz tőle aludni éjjel is, nappal is, mint amikor kibújik... :)
2023. jún. 8. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem pont fordítva. Éjjel együtt alszunk, reggel szinte együtt ébredünk ,kb 30 perces elcsúszással. Reggel fél 7-7től kb 10 ig ébren. Majd egy kis pihenés.

Délután 4 ébren. Kis pihi, aztán este fél 8 felé, inkább 8 nagyon beindul. Főleg mikor a nővére olvas. Kb 10 ig buli és reggelig alvás. 😊

Első baba nekem végig aludta az éjszakát a pocakban ,nyugis baba volt. Mikor megszületett szintén, nyugodt baba volt ,és végig durmolta az éjszakát.

Második baba nagyon aktív volt a pocakban. És ez igaz rá a való életben is. Keveset aludtunk éjjel..

Most a harmadik baba van úton, sokat ficánkol de éjjel tényleg együtt alszunk. Remélem a való életben is szépen aludni fog éjjel. Kisfiammal nagyon durva volt a hónapokon át tartó éjszakázás. Főleg a 2,5 éves nővére mellett.

Üdv 26 hkm

2023. jún. 8. 08:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is éjjel volt aktív. Születése után volt 2 nap, mikor nappal csak enni kelt fel és éjszaka nyűglődött de nagyon gyorsan át is állt és éjszaka csak enni kelt fel, igaz azt jó sokat de nem az a lényeg. 2 hónaposan alszik éjjel mint a bunda egyetlen evéssel, nappal rövideket alszik szóval nem tartotta meg a magzati éjszakai szokásait :D
2023. jún. 8. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!