Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 37. hét után milyen gyakran...

A 37. hét után milyen gyakran jártatok NST-re?

Figyelt kérdés

Magánorvoshoz járok, de az asszisztensei valahogy nincsenek a helyzet magaslatán.

A doktorúr mondta, hogy egyeztessem le az NST vizsgálatokat a szokásos módon innentől, az asszisztensek tudni fogják mi a menet.

A 37. héten vagyok és következőnek (mivel nincs időpont mert az orvos több napot szabin lesz jövő héten és utána is), ezért két és fél hét múlvára a szülés előtt egy héttel kaptam időpontot.

Ez így rendben van? Csak csoportokból tudom, hogy a vége felé gyakrabban kell már járni, én meg két NST-vel lehet, hogy megúszom, ha időre születik. Verjem az asztalt vagy elmenjek államiba?

2023. jún. 7. 11:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
36. héttől hetente jártam. Igazából itt a fájásokat nézik, illetve a baba szívét figyelik. Gondolom a baba állapota miatt tanácsos menni gyakrabban. De azt is gondolom, ha normálisan mozog ahogy szokott ezt meg érzed. Ha nem érzed vagy valami nem úgy van mint szokott lenni akkor bemész megnézetni.
2023. jún. 7. 11:31
 2/14 anonim ***** válasza:
36. Héten volt. 37.kimaradt. 38. Héttől hetente. 40.hettől 2 naponta lett volna
2023. jún. 7. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Hetente jártam.
2023. jún. 7. 11:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálunk 38. héttől van, betöltött 40. héttől kell menni kétnaponta, vagy naponta.

Én csak egyszer voltam, mert a következő alkalom előtt megszültem.

2023. jún. 7. 11:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
37. hettol hetente, 39. hettol 2 naponta, betoltott 40. hettol naponta, nalunk igy volt.
2023. jún. 7. 11:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Magánba jártam, 37 hetesen hívott az orvos először nst-re, onnantól hetente. De pl a kórházban, ahol szültem, az első időpontot a betöltött 40. hétre adják, oda már el se jutottam.
2023. jún. 7. 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:
38. héttől hetente, betoltott 40. hét után 3 naponta, Győrben.
2023. jún. 7. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Hetente jártam én is.
2023. jún. 7. 13:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Pont azért járok magánba, hogyha el lehetett volna kerülni a bajt, akkor ne azon az 1-2 millión múljon. Megyek akkor állami nst-re…
2023. jún. 7. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
A bajt a gyakori nst-vel sem kerülheted el, mert nincs rajtad 0-24-ben.
2023. jún. 7. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!