Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pollenallergiára mit szedtetek...

Pollenallergiára mit szedtetek terhesen?

Figyelt kérdés
Cetirizint szedek de babát szeretnék.
2023. jún. 4. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Cetirizint lehet terhesen. Régi szer, rengetegen szedték már és kiderült volna, ha árt.

De érdemes megpróbálni, hogy nem szeded vagy csak fél adagot. Sokaknak elmúlik az allergiája terhesen. Megbolygatja az immunrendszert, attól van.

2023. jún. 4. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi.
2023. jún. 4. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Nekem total elmult az allergiam terhesen, pedig extra durva volt elotte, mar 20 eve napi szinten szedtem ra gyogyszert.
2023. jún. 4. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem rosszabb lett az allergiám, és azt mondta az orvosom, hogy nem ajánlja, hogy bármit szedjek, igyekezzek egyéb módszerekkel enyhíteni a panaszokat (sűrű hajmosás, ne legyek sokat kint, ruhaváltás, sós orrspray, stb...)
2023. jún. 5. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!