Hogy működik a digitális Clearblue?
Még mielőtt bárki nekem esik, azért szedtem szét a tesztet, mert szerintem eleve le volt merülve az elem és SEMMIT nem írt ki, meg ugye az elemet is ki kell venni mielőtt kidobjuk. Szóval még sosem használtam ilyet, ezt is egy barátnőmtől kaptam, mert neki már nem volt szüksége rá, tehát gőzöm sincs milyen elven határoz meg terhességet ez a teszt.
Volt benne két tesztcsík is, amiken az egyiken egy csík, a másikon két csík jelent meg.
Ez lehet esetleg terhesség vagy mindkettőn két csík lenne akkor?
Kb 2 napja késik.
Nem mutat azonnal semmit! Perceket kell várni mire megjelenik a + jel és a szám (1-2) vagy (3-4) a terhesség koràval kapcsolatban.
Szóval remélem nem 1 perc után szedted szét a tesztet! Mert ennek több idő kell, mint a hagyományos csíkos-nak ami jóformán azonnal jelez.
Én eddig csak videón láttam szétszedve, abban egy tesztcsík volt, pont olyan mint a sima, csak a teszt leolvassa az eredményt és kiírja digitálisan. Semmivel sem jobb vagy biztosabb, mint egy sima teszt, főleg hogy csak 25-ös érzékenységű.
Ha legalább hangszóró lenne rajta és hangosan kimandaná az eredményt, akkor vakoknak jó lenne...
Szerintem ez a digitalis egy amolyan poennak elmegy, jo lehet latni, hogy kiirja, hogy terhes vagy.
En max csak azutan csinalnam meg, miutan mar egy masik teszt pozi lett, mert ez nem egy erzekeny tetsz, nem ezzel kezdenek, az tuti.
De en se vettem anno, nem ereztem akkora szukseget.
Egyebkent lehet, hogy lejart mar es az volt a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!