Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy működik a digitális...

Hogy működik a digitális Clearblue?

Figyelt kérdés

Még mielőtt bárki nekem esik, azért szedtem szét a tesztet, mert szerintem eleve le volt merülve az elem és SEMMIT nem írt ki, meg ugye az elemet is ki kell venni mielőtt kidobjuk. Szóval még sosem használtam ilyet, ezt is egy barátnőmtől kaptam, mert neki már nem volt szüksége rá, tehát gőzöm sincs milyen elven határoz meg terhességet ez a teszt.

Volt benne két tesztcsík is, amiken az egyiken egy csík, a másikon két csík jelent meg.

Ez lehet esetleg terhesség vagy mindkettőn két csík lenne akkor?

Kb 2 napja késik.

[link]

[link]

2023. jún. 4. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ugorj el valahova venni egy másik tesztet, erre az eredményre nem tudsz alapozni semmit.
2023. jún. 4. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem úgy működik, mint a sima tesztek. Nem jelent terhességet a két csík.
2023. jún. 4. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mutat azonnal semmit! Perceket kell várni mire megjelenik a + jel és a szám (1-2) vagy (3-4) a terhesség koràval kapcsolatban.

Szóval remélem nem 1 perc után szedted szét a tesztet! Mert ennek több idő kell, mint a hagyományos csíkos-nak ami jóformán azonnal jelez.

2023. jún. 4. 15:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem 1 perc után szedtem szét, elolvastam azért a használati utasítást. 😀 de a homokóra sem jelent meg. Annyira buta nem vagyok, csak egyszerűen arról nem talaláltam leírást, hogy szamít-e bármit a két belső tesztcsík, de az előtted válaszoló igazából megválaszolta ezt nekem😊
2023. jún. 4. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Én eddig csak videón láttam szétszedve, abban egy tesztcsík volt, pont olyan mint a sima, csak a teszt leolvassa az eredményt és kiírja digitálisan. Semmivel sem jobb vagy biztosabb, mint egy sima teszt, főleg hogy csak 25-ös érzékenységű.

Ha legalább hangszóró lenne rajta és hangosan kimandaná az eredményt, akkor vakoknak jó lenne...

2023. jún. 4. 16:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Magamtól én sem vettem volna, főleg amilyen csillagászatni áron van. De ezekután mégúgyse vennék, ha ennyire megbízhatatlan az ára ellenére is. Ebben két tesztcsík volt, nem tudom, melyiknek mi a funkciója.🤷🏼‍♀️
2023. jún. 4. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
2023. jún. 4. 17:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a digitalis egy amolyan poennak elmegy, jo lehet latni, hogy kiirja, hogy terhes vagy.

En max csak azutan csinalnam meg, miutan mar egy masik teszt pozi lett, mert ez nem egy erzekeny tetsz, nem ezzel kezdenek, az tuti.

De en se vettem anno, nem ereztem akkora szukseget.

Egyebkent lehet, hogy lejart mar es az volt a baj?

2023. jún. 4. 17:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Dátum szerint nem volt lejárva, arra gondoltam, hogy a benne lévő elemek nem voltak a legjobb formájukban. :D
2023. jún. 4. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az elem adta meg magát, mert amúgy egy elég megbízható teszt. Mondjuk annyit azért nem ér, mint amennyit kérnek érte, de én többször használtam, mindig működött és pontos volt. Egyébként egy gyógyszertári 10es teszt is jó, ha közel vagy a nem várthoz. Ez a típus azért biztosabb, mert (ha működik) nem kell keresgélni a második csíkot, meg figyelni hogy milyen vastag vagy milyen színű.😊
2023. jún. 4. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!