Kismama fürdőruha mennyire felesleges darab?
Ez nagyon egyeni, majd meglatod kerdezo. Nekem a 22. heten mar boven uj ruhakat kellett vennem, nem beszelve arrol, hogy ugyan en pont hideg idoben voltam kismama, igy furdoruhat nem vettem, de mar terhesseg alatt nott a mellem, a regi melltartoimat eleg hamar le kellett cserelnem. Ebbol kiindulva egyik furdoruhamba se fertem volna bele.
Hizni osszesen csak 7 kilot hiztam,de oriasi hasam volt, ami mar nagyon hamar latszodott is. Mondjuk en eleg alacsony vagyok, gondolom ezert.
Én most vagyok 15 hetes, a tavalyi fürdőruháim már most se jönnének rám (főleg a melltartó...)
Mi sokat járunk Balatonra, úgyhogy én fogok venni egy nem kifejezetten kismamának árult, de egyrészes fürdőruhát. Olyat próbálok választani ami nyúlósabbnak tűnik, remélem még augusztusban is bele fogok férni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!