Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mennyi volt a legmagasab...

Kinek mennyi volt a legmagasabb pulzus terhesség alatt?

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugalmi?

100-110 közöttiek voltak a maximumok, ha legalább negyed órája nem mozogtam.

Mozgás hatására természetes, hogy fejjebb megy. 4. emeletre lift nélkül 150 körüli volt, mire felértem.

2023. jún. 1. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:

110 volt kb nekem is alapból. Ha csaknsetáltam is felugrott 130ra. Ha kicsit jobban csinaltam valamit, 150et is elérte.

Ennek ellenére a vérnyomásom a béka segge alatt volt.

2023. jún. 1. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Magas volt, általában 100 fölött, pedig nekem 55-60 körül volt terhesség előtt.

Pont az alacsony vérnyomás miatt lesz magas a pulzus. Nem jut elég oxigénhez a szervezet, és a pulzusszám növelésével kompenzálja ezt.

2023. jún. 1. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugalmi 65-70 sajnos...

Alapból 100 a nyugalmi pulzusom. A terhesség nagyon levitte,sokszor volt olyan érzésem, hogy elájulok.

2023. jún. 1. 10:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem csak én vagyok így. Tegnap volt 165, mondjuk kicsit ideges is voltam. Rendesen bele is szédültem
2023. jún. 1. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!