Kinek mennyi volt a legmagasabb pulzus terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 08:58
1/5 anonim válasza:
Nyugalmi?
100-110 közöttiek voltak a maximumok, ha legalább negyed órája nem mozogtam.
Mozgás hatására természetes, hogy fejjebb megy. 4. emeletre lift nélkül 150 körüli volt, mire felértem.
2/5 anonim válasza:
110 volt kb nekem is alapból. Ha csaknsetáltam is felugrott 130ra. Ha kicsit jobban csinaltam valamit, 150et is elérte.
Ennek ellenére a vérnyomásom a béka segge alatt volt.
3/5 anonim válasza:
Magas volt, általában 100 fölött, pedig nekem 55-60 körül volt terhesség előtt.
Pont az alacsony vérnyomás miatt lesz magas a pulzus. Nem jut elég oxigénhez a szervezet, és a pulzusszám növelésével kompenzálja ezt.
4/5 anonim válasza:
Nyugalmi 65-70 sajnos...
Alapból 100 a nyugalmi pulzusom. A terhesség nagyon levitte,sokszor volt olyan érzésem, hogy elájulok.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem csak én vagyok így. Tegnap volt 165, mondjuk kicsit ideges is voltam. Rendesen bele is szédültem
2023. jún. 1. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!