Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy napja lejárt gyógyszer...

Egy napja lejárt gyógyszer terhesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még csak nem rég derült ki a terhesség, viszont ma reggel eléggé savas gyomorra keltem. Van itthon Ludea, de 2023.05. A lejárati ideje. Ma mindenképp kérek másikat az orvostól, az az egy nap vajon sokat számít? Én nem gondolnám, de azért szeretnék véleményt kérni :)

Köszönöm!

2023. jún. 1. 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Szegény gyerek.
2023. jún. 1. 07:57
 2/10 anonim ***** válasza:
15%

Istenem miért lenne az a gyerek szegény

Nem vette be a gyógyszert

Az ilyen idiotaktol feláll a szőr a hátamon

Kérdező,várd meg,hogy legyen másik

Én nem mernem bevenni,de aztán lehet,hogy semmi baja a gyógyszernek

2023. jún. 1. 07:59
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

Simán beveheted.

Az a gyógyszer lehet kb. 5 éves. Ne képzelje senki, hogy 2023. május 31-én még teljesen jó, június 1-jén meg bajt okozna, ha bevennéd.

Kb. hónapok-évek múlva lenne TALÁN (!) valami különbség. De akkor sem az, hogy méreg lett belőle, hanem az, hogy bizonyos összetevői kezdenek elbomlani és kevésbé hatékony.

Ja, és a legtöbb gyógyszer még sokkal tovább stabilan ugyanolyan maradna, csak a gyógyszergyár nem akarta még évekig-évtizedekig vizsgálgatni, hogy 10-20-30 év múlva is ugyanolyan marad-e. Mondjuk 5 évet kivártak, megállapították, hogy addig nem változik, és azt nyomtatták rá a dobozra.

2023. jún. 1. 08:17
 4/10 anonim ***** válasza:
98%

Komoly a kérdés??

Tehát 1 nap? Tegnap még május volt. Ma június 1.. Remélem mindenki élve megússza.. Ez óriási baklövés volt 😪

Vicceltem! Semmi bajotok nem lesz!

2023. jún. 1. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
🥴🥴🥴
2023. jún. 1. 08:37
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem lesz semmi bajotok.
2023. jún. 1. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Szerinted május 31-ről június elsejére virradva megromlott?

Egyébként a gyógyszer nem tud megromlani, csak legfeljebb pl. a fehér tabletta idővel sárgásabb lehet, ami a hatóanyagára nincs hatással.

2023. jún. 1. 09:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hasonlóan gondolkoztam róla mint az utolsó válaszadók, csak azért jól esett mástól is hallani, hogy ne agyaljak rajta :D

Köszönöm szépen a válaszokat!

2023. jún. 1. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

31.én 23:59ig bevehetdd de mád 00:00kor nem

Nemáááár mitörténik 1perc alatt?

Ennyi hülye nőt istenem

2023. jún. 1. 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:
94%
Nekem a gyógyszertáros mondta hogy ártani nem árt ha lejártat szedsz be max nem használ. Ilyenkor a lejárati idő arra van írva amíg a gyártó garantálja hogy a termékének a hatása normális, utána már ha nem hat akkor másikat kell venni de rossz karos nem lesz
2023. jún. 1. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!