Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes bejelenteni a...

Mikor érdemes bejelenteni a terhességet családi körben?

Figyelt kérdés
Ti mikor jelentettétek be pl szüleiteknek,családtagoknak hogy babát vártok? Ezzel is mindenki megvárja a szokásos 12.hetet?
2023. máj. 31. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki maga tudja, érzi. Mi akkor mondtuk el, amikor 7 hetesen megállapította az orvos a terhességet. Nekünk így volt jó, nehezen jött össze, a szüleimnek első unoka volt.
2023. máj. 31. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én első terhességemnél nem akartam még anyámnak sem elmondani túl korán. Sajnos 7 hetesen elvetéltem és anyámnak még aznap elmondtam mert nyilvánvaló volt, hogy szomorú vagyok és jól is esett beszélni róla. Következő terhességemről az tudott, akinek azt is elmondtam volna, ha elvetélek, ettől tettem függővé ki mikor tudja meg.
2023. máj. 31. 15:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem függ a viszonytól is. Az első gyermekünknél anyukámnak még az első orvosi vizsgálat előtt elmondtam, anyósnak a férjem kérésére csak a 12.heti uh után. A második babánál megvártuk mindkét oldalról a 12.hetet, mert valamiért a családjaink helyettünk eldöntötték, hogy nem kell nekünk több gyerek, és emiatt minél később akartunk konfrontálódni.
2023. máj. 31. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Amikor akarod...komolyan meg ebben sem tudsz egyedül dönteni?
2023. máj. 31. 15:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A szűk családnak a 9. héten mondtuk el, szélesebb körben pedig a 13. heti genetikai UH után.
2023. máj. 31. 16:08
 16/20 A kérdező kommentje:

#14 jó bunkó vagy.De képzeld ,el tudom dönteni.

A kérdésem úgy szól hogy segitsetek nem tudom eldönteni mikor szóljak? NEM.

2023. máj. 31. 16:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kapcsolatotokon múlik…

Mivel èn napi kapcsolatban vagyok mondjuk a szüleimmel..

Így eszembe sem jutna tutkolni

Sőt..

Teszt másnapjàn elmondtam…

Ha baj lenne, azt is elmondanàm azonnal. Szóval nàlam ez alap

Tàvolabbiaknak kicsit kèsőbb

De a 12. Hèt előtt

Most pl több hetet 11. Héttől kórhàzban is töltöttem..

Nyilvàn erről is tudott a családom.

2023. máj. 31. 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a szüleim 6 hetesen már tudták,amikor volt szívhang,de hozzátartozik,hogy pont karácsony volt,én már akkor rosszul is voltam,a szokásos kedvenc ételeimet amit főztek direkt miattam nem bírtam megenni. Illetve mivel másik munkakörbe kerültem a veszélyeztetett munkaköröm miatt,ahol karácsonykor mindig dolgoznom kellett az elmúlt években,így furcsa volt nekik ez is,hogy most hogy hogy szabad vagyok egész ünnepek alatt. Illetve nem koccintottam alkohollal se. Úgyhogy mikor mosolyogtak nagyon és célozgattak,nem hazudtam,miért tettem volna. :D A legjobb barátnőm is tudta,tudta azt is hogy 2,5 után jött. Munkahelyem sajnos azonnal tudta a munkaköröm miatt,de azt nem én közöltem velük,nem én akartam,hanem a főnököm közölte mindenkivel a hátam mögött,de úgy is sejtették. A tág család pedig a 12. hét körül. Férjem a szüleivel éveken át haragba volt,ők pont a terhesség végénél kerültek újra jobb kapcsolatba,ők akkor tudták meg csak. Bocsi,hogy beleírtam a barátokat,munkahelyet is,tudom a kérdés nem erre szólt.
2023. máj. 31. 17:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Az èn anyukám már nem èl. Ő biztosan azonnal tudta volna.

Apumnak ès tesóimnak csak az első genetikai után mondtuk el.

Anyósom is ekkor tudta meg.

Apósom a mai napig nem tudja, pedig már a 36 hètnèl járunk.

2023. máj. 31. 19:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Anyukám a teszttel egyidejűleg tudta mind a 2 gyereket.

Nevelőapám, tesómék (13-15-20évesek) pedig mind a 2x18hetesen, mikor már tudtuk a nemüket.

Igy alakult, nem akartam elkapkodni 🤣 más rokonnal nem beszélek.

Férjem részéről semmi rokonnal nem tartjuk a kapcsolatot.

2023. máj. 31. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!