Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Többféle vitamin szedése...

Többféle vitamin szedése okozhat gondot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A jutavit magzatvédőt nem

viseli jól a gyomrom ha többször szedem egymás után, de ha csak “becsempészem” hetente néhány nap, akkor nem vészes. Azért nem szeretném elengedni, mert olyan sokminden van benne, de persze csak ha nem butaság az ötlet :D

Amúgy a DM mama vitaminja a másik.

Csinált ilyet valaki jó eredményekkel, vagy inkább felejtsem el és szedjek egy fajtát? :)

Köszönöm szépen!

2023. máj. 31. 10:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen egy nap csak egyet, az nem tudom mennyire volt kétértelmű esetleg a kérdésben :D
2023. máj. 31. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz tőle.
2023. máj. 31. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Szedheted így is. Igazából nem sok vizet zavar. Én viszont nem keverném. Azt szedném ami beválik. Ezek kb ugyanolyanok. Szinte ugyanazokkal az összetevőkkel.
2023. máj. 31. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is felváltva szedem, egyik nap Trimesztert másik napva DM-eset.

Senki se tudja megmondani hogy a te szervezeted épp melyik hasznosítja jobban, lehet jobban is jársz ha többfélét szedsz, valamelyik ő tuti felszívódik aminek kell.

2023. máj. 31. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont jobb többfélét szedni, hisz mindben más van több, máshogy hasznosul, többféle vitamint tudsz bevinni. Én is vegyesen szedem amit épp veszek.
2023. máj. 31. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!