Hol voltatok 4D babamozin (Budapest), mennyibe került, és hányadik héten?
26. héten voltunk a 4D genesisnél. Nagyon kedves volt a hölgy, csak ajánlani tudom. 10.500 Ft volt a Videó 1 képpel és ha még kérsz képeket CD-ra, az + 1500 Ft. 12 ezerért lett egy 1 órás filmünk és 86 db képünk. Először nem mutatta magát a kiscsaj, de a szonográfus addig forgatott, csokit etetett velem, amíg tök jó felvételek készültek.
Nagyon ajánlom őket, csak jót tudok róluk. :)
16. héten voltunk a Hepinetnél, és nagyon rendesek voltak. Oda megyünk majd a 28. héten is.
4D Ultrahang
Az akciós komplett 4D vizsgálat ára: 9.900 Ft
(lelet, dvd, cd, fotó)
- genetikai 4D ultrahang vizsgálat lelettel,
- a felvételt az általunk adott dvd-re rögzítjük,
- a képeket cd-re írjuk,
- ajándékba adunk egy 10x15-ös színes képet.
További képek nyomtatása: csak 490 Ft/db
Mi is a 4D Genesis-nel voltunk. Egypeteju ikreket varok, pont 21 hetes voltam, mikor ott voltunk. En 15.000 Ft-ot fizettem, de csinaltattam 1 extra CD-t es kertem meg 5 kepet pluszba nyomtatva. Az alapar, amit a tobbiek irtak pontos, abban benne van 1 db DVD, 1 db CD az osszes keppel es 1 kinyomtatott fenykep.
En is csak ajanlani tudom Oket, nagyon kedvesek!!! (II. keruletben vannak)
köszi a válaszokat!
holnap megyünk a 4d genesisbe,már nagyon várom.
hétfőn voltam a dokinál,és akkor is láttam a picit,de én az arcocskájára vagyok már nagyon kíváncsi,az apuka meg most fogja először látni :)
26 hetes vagyok :)
Első vagyok.
Na milyen élményekkel gazdagodtatok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!