Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti hajhullást...

Terhesség alatti hajhullást hogy lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 hetes terhes vagyok és nagyon durván hullik a hajam. Sajnos eddig is volt vele problema, igaz nem annyira durva de nem tudták még kideríteni hogy mitől, pedig rengeteg dokinál voltam már. Viszont most, kb 1 hónapja valami brutális módon hullik, és már a fejbőröm is eléggé látszik, most voltam hajhullás miatti vérképet csináltatni, aminek most várom az eredményét. Viszont addig is, bárkinek valami ötlete, bármi amit esetleg így terhesen is szedni lehetne rá és egy kicsit segítene?
2023. máj. 29. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Szedj vastablettát
2023. máj. 29. 08:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja ezt elfelejtettem mondani, hogy a vasszintemnek semmi baja, teljesen normális tartományban van.
2023. máj. 29. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogászati góckeresésen voltál már? Simán góctól is hullhat a haj.
2023. máj. 29. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is durván hullani kezdett terhesen. Maltofer rágótablettát írt fel az orvos, attól teljesen megállt. Mondjuk én vérszegény voltam, mint kiderült.
2023. máj. 29. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tsh-t nézték? Alapvetően is pajzsmirigy alulműködéses vagyok, nekem attól hullik a hajam. Most 20. Hét után viszont egy szál sem a terhesség miatt. Már várom a szoptatás időszakát mikor viszont majd csomókban fog jönni :(
2023. máj. 29. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pajzsmirigy…ha be van állítva akkor nem lesz gond TSH, T3, T4 értékeket nézess
2023. máj. 29. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vérszegénység okozta de sajnos tényleg sok oka lehet, akár egy rossz fog is.
2023. máj. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!