31hkm vagyok és elő jött elég durván a viszerem a jobb lábamba. Természetesen hematológus megyek amint kész lesz a véreredményeim. Kompressziós harisnyát is viselek. Iszonyatosan fájnak. Más is van így? Mit csináljak, hogy jobb legyen?
Természetesen én is trombózis és hematológia központot javasolnék mindenképp. Seprűvénáról van szó? S a fájdalom ami érdekes valamint hogy csak az egyik lábon? Ha jól értem kismama? Általában a seprű véna és visszér már okozat, tünete egy alapbetegségnek vagy terhesség esetén a megváltozott állapotbak. Védőnővel is javaslom felvenni a kapcsolatot, s tanácsot kérni. Amit javasolnék látatlanban az olyan ásványi anyagok szedése amit a szív-érrendszeri betegségek kezelését kiegészíthetik, s függetlenül a jelen kérdéstől érdemes lehet szedni.
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, B1-6-12, MgB6, K (panangin), galagonya-fokhagyma-fagyöngy stb..
A vérhígítási vizsgálatokat is javasolnám, valószínűleg a trombózis központban is fognak ilyet elvégezni vagy beutalni. Fontos lehet tudni hogy vérhígítási vagy esetleg véralvadékonyságról van-e szó, ezeket nem vizsgálják alapból a laborvizsgálatokon. Ezt a kompressziós harisnyát csak most használja mióta ez a probléma fennáll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!