Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik hogy látja már a doki ?

Létezik hogy látja már a doki ?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom a menszeszem . Pozitívat teszteltem hétfőn reggel. Voltam a dokinál kedden és megmondta h 17mm a nyalkahartya és benne egy pici fekete folt és az lesz a baba. Ovulaci 9-10.e korul volt. Dokihoz annak reményében mentem h kiirja a progit nem azért h megnezze a terhesseget mielőtt le tépné valaki a fejem 😅
2023. máj. 26. 13:39
 1/8 A kérdező kommentje:
És meg azt hozzá tennem hogy huvelyi uh-t végzett
2023. máj. 26. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A pici fekete folt gondolom a petezsák volt. Elhiszem, hogy látta, csak akkor jóval előbb volt az ovulációd, mint az a ciklusodból következett volna. A petezsák 5 hetesen látszódik, te meg elvileg még csak holnap töltenéd a 4. hetet a menstruáció szerint.
2023. máj. 26. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:
8.án voltunk dokinál ellenőrzés miatt mert irt ki petesejt serkentőt és akkor volt egy 20mm tüszőm. mondta h pár napom belül lesz ovu .
2023. máj. 26. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
És az is csak 2.5 het durván
2023. máj. 26. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez reális lehet. Én ovu után 16. napon voltam rákszűrésen, akkor látott 16 mm nyálkahártyát és cisztikus felritkulást, mellé a leleten kérdőjellel odaírta, hogy "petezsák?". Ha nem mondtam volna, hogy pozitív a tesztem, akkor nem biztos, hogy odaírta volna a kérdőjeles részt.
2023. máj. 26. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 A terhesség heteit nem az ovulációtól számolják, hanem a menstruáció első napjától. Ha pedig a a ciklus rendszertelen, akkor az ovuláció napja számít két hetes terhességnek.
2023. máj. 26. 15:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat 😊
2023. máj. 26. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz, de ha a kérdezőnek 9-én volt ovu és 23-án ment dokihoz, akkor az kb 2 hét ovutól, hasonlóképp mint az én esetemben. Az hogy pl 13-ik vagy 19-ik ciklusnapon volt peteérése nem befolyásolja, hogy mi látszódhatott neki kedden, csak az, hogy mennyi idő telt el az ovu óta. Legalábbis ha nem kavarodtam bele a dátumokba :D
2023. máj. 26. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!