Van olyan kismama, aki ivott vörösbort terhessége alatt?
Most javasoltàk a szülèszeten.
Kicsit nèztem èn is🤔
Azt mondja már meg valaki, hogy min változtat az, hogy most ott megiszol egy pohár bort? Nem bírod ki nélküle? Ezen múlik a boldogságod?
Nem lesz tőle baja senkinek, de minek?
11 vagyok
Nem hiszem én sem, hogy ez akkora gond lenne..
De minek?
Emiatt kicsit erősnek éreztem az orvosi javaslatot🤣😱
Nekem a problémás vasamra javasolták ( minden tabletta panaszt okoz)
Váltva kellene céklalével 3 naponta csak tablettában..
13. A problémás vasra van Floradix szirup, de még inkább laktoferrin, amit vízbe kell keverni.
Nem, a problémás vasadon marhára nem fog a vörösbor segíteni.
Én egyszer-egyszer ittam egy pohárkával. Ez 15 évvel ezelőtt volt, a mai fejemmel már nem tenném.
Zavartalan terhességem és szülésem volt, a lányom egészséges és kitűnő tanuló.
Nem értem, hogy egyesek főleg terhesen miért ragaszkodnak ehhez. Én 17 hetes vagyok és eszembe nem jutna.
Bor nélkül nem házasodik össze a pár? :D vagy limonádéval nem lehet koccintani? Hiszen tudják/látják, hogy terhes vagy.
Szerintem gusztustalan ha egy terhes nő nyakalja a bort. Nem hiszem el, hogy alkohol nélkül nem lehet meglenni.
Repülhetnek a kövek, én ittam néha bort. Nem rendszeresen, nem sokat, ált. 1-2 kortyot a férjem poharából és jó minőségűt. Előfordul, hogy olyan bort isznak a környezetemben, amit érdemes megkóstolni, mert jó vagy érdekes. Annak idején a nőgyógyász kinevetett, amikor aggódva megkérdeztem, hogy max. fél deci bor néha belefér-e, a védőnő is úgy van vele, hogy ha nem rendszeresen és nem sokat, akkor nem baj, a testvéremnek egyébként még ajánlotta is az orvosa, hogy néha megihat fél deci vöröset. A szakemberek valószínűleg realisták (+ tudják mire való a máj), névtelenül viszont könnyű a másikat egyből savazni, ha akár csak megfordul a fejében a kedves anyukának, hogy igyon egy korty vöröset.
#18: a kérdező pont, hogy nem nyakalni akarja a bort, hanem egy esküvőn inni egy pohárral. Meg lehet lenni alkohol nélkül, ahogy kávé, édesség stb. nélkül is. Az egész terhesség tilalomfák rengetege, kb. még a levegővétellel is árthat az anya a gyerekének. Jelen helyzetben tisztában van az anya azzal, hogy az alkohol ártalmas, rákérdezett az orvosnál is, mi fér még bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!