Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez egy elég intim kérdés...

Ez egy elég intim kérdés lesz, de terhes vagyok, elkaptam valamilyen intim fertőzést, sajnos viszketés, égés, szárazság, illetve pici, apró piros pöttyök(vérzés) a szárazság miatt. Mit ajánlanátok ellene?

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 06:43
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Elmentem a kórhazba ahol kitöhögtek és aztmondták hogy használjak canestent vagy Lactofeelt

A magándokim nem rendel ma.

Legközelebb hétfőn megyek ultrahangra.

Nem nem akartam dokihoz menni, csak tudtam,hogy ez lesz.

Remélem nem lesz baja a babámnak

Viszketni viszket, de más tünet nincsen jelenleg.

2023. máj. 19. 08:28
 12/26 anonim ***** válasza:

Szia valóban van ilyen nem írtad hány hetes vagy de nekem anno 32 hetesen volt hasonló bár nem volt olyan vészes mint neked a kenet vételkor derült ki nekem nem voltak panaszaim kenőcsöt ill kupont kaptam rá 2 nap alatt elmúlt akkor mondta a doki hogy azoknál jellemzőbb akik többször szültek

Menj minnél előbb dokihoz mert veszélyes is lehet !

A

2023. máj. 19. 08:53
 13/26 A kérdező kommentje:

Szia

6 hetes vagyok, hetfőn tudok menni, addig Lactofeelt vettem

2023. máj. 19. 08:57
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni mit kell rá használni, mert ha bakteriális, antibiotikumot írnak ki (amilyet szabad és egyben hatásos arra a fajtára ami neked van) ha pedig gomba, akkor gombaölőt. De ami egyikre való, a másikra nem hatásos. Ezt orvos tudja neked pontosan megmondani ha tetszik, ha nem.
2023. máj. 19. 09:31
 15/26 A kérdező kommentje:

Amint írtam, elmentem a kórházba.

Hétfőn rendel az orvosom akkor tudok normális ellátást kapni sajnos.

Addig reménykedek, hogy nem lesz baja a babámnak

2023. máj. 19. 09:48
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Össze vissza beszélsz, dehogy mentél el a kórházba. Ott ilyennel nem.mwvettel volna ki, hanem ellátnak normálisan, hiszen orvosok, ez a dolguk. De várj csak hétfőig, és reménykedjünk, ha neked ez belefér.
2023. máj. 19. 12:40
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja a babádnak, millió nó kap el valamit terhessége alatt, nem nagy a vetélések száma emiatt. Igen, lehet baj, de nem valószínű, ha kezelve van. Én cukros voltam, állandóan elkaptam valamit terhesen.
2023. máj. 19. 12:42
 18/26 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os.örülökyhogx te jobban tudod mitcsináltam és mit nem. Örülök,hogy nálatok ilyen jó a kórház akárhova valósi is vagy. De dől belőled a rossz indulat. Sokszor jártam már így, az ügyeleten más betegségekkel, és a sűrgösségin is,hogy kiröhögték a bajomat.

Köszönjük az értelmes hozzászólásodat.

Kedves 17-es köszi a válaszod☺️

2023. máj. 19. 14:10
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem dokim azt mondta, hogy első 12 hétben fertőzésre semmit sem ír (nem kellett, de rákérdeztem, hogyha van valami akkor mik a lehetőségek). Annyit mondott, hogy gombára canesten krém külsőleg, illetve probiotikumos készítményeket lehet használni, de csak óvatosan. Vitagyn C használható terhesség alatt is, de még sosem próbáltam, így nem tudom, hogy milyen. Gondolom, ha súlyosabb a fertőzés akkor írni fog valamit.
2023. máj. 19. 14:51
 20/26 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem vettek komolyan a kórházban. Sajnos én is jártam már így. Terhesen vérzéssel mentem be, ahol a nővérke rámförmedt, hogy "csak ennyi miatt jött be, hogy van egy kis vérzése?" Még én éreztem magam szarul, de igyekeztem lesz*rni ezt az empátia nélküli személyt. Aztán jött a doki, aki azt mondta, bármikor vérzésem van, azonnal jöjjek az ügyeletre, a papíromra pedig fenyegető vetélés került. A "kedves" nővérke fülét farkát húzta be utána, és próbált kedves lenni.

NEM NEKED KELL SZARUL ÉREZNED MAGAD ATTÓL, HOGY SEGÍTSÉGET KÉRSZ, ÉS ÜGYELETRE MÉSZ! A várandósság nem vicc, jó ha komolyan veszi az ember, és bevállalja azt a kellemetlenséget, hogy kinevetik, ha cserébe valós tanácsot kap, valódi orvosoktól, és nem gyakorikérdéseken kap diagnózist meg gyógyszerjavaslatot.

Ezerszer inkább egy kórházi kellemetlen élmény, kinevetés, mint egy korai vetélés a kései ellátás miatt, vagy egy várandósan nem használható gyógyszer miatti magzatkárosodás.

Az első 12 hét a legkritikusabb időszak!!!

2023. máj. 19. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!