Ez egy elég intim kérdés lesz, de terhes vagyok, elkaptam valamilyen intim fertőzést, sajnos viszketés, égés, szárazság, illetve pici, apró piros pöttyök(vérzés) a szárazság miatt. Mit ajánlanátok ellene?
Elmentem a kórhazba ahol kitöhögtek és aztmondták hogy használjak canestent vagy Lactofeelt
A magándokim nem rendel ma.
Legközelebb hétfőn megyek ultrahangra.
Nem nem akartam dokihoz menni, csak tudtam,hogy ez lesz.
Remélem nem lesz baja a babámnak
Viszketni viszket, de más tünet nincsen jelenleg.
Szia valóban van ilyen nem írtad hány hetes vagy de nekem anno 32 hetesen volt hasonló bár nem volt olyan vészes mint neked a kenet vételkor derült ki nekem nem voltak panaszaim kenőcsöt ill kupont kaptam rá 2 nap alatt elmúlt akkor mondta a doki hogy azoknál jellemzőbb akik többször szültek
Menj minnél előbb dokihoz mert veszélyes is lehet !
A
Szia
6 hetes vagyok, hetfőn tudok menni, addig Lactofeelt vettem
Amint írtam, elmentem a kórházba.
Hétfőn rendel az orvosom akkor tudok normális ellátást kapni sajnos.
Addig reménykedek, hogy nem lesz baja a babámnak
Kedves 16-os.örülökyhogx te jobban tudod mitcsináltam és mit nem. Örülök,hogy nálatok ilyen jó a kórház akárhova valósi is vagy. De dől belőled a rossz indulat. Sokszor jártam már így, az ügyeleten más betegségekkel, és a sűrgösségin is,hogy kiröhögték a bajomat.
Köszönjük az értelmes hozzászólásodat.
Kedves 17-es köszi a válaszod☺️
Sajnálom, hogy nem vettek komolyan a kórházban. Sajnos én is jártam már így. Terhesen vérzéssel mentem be, ahol a nővérke rámförmedt, hogy "csak ennyi miatt jött be, hogy van egy kis vérzése?" Még én éreztem magam szarul, de igyekeztem lesz*rni ezt az empátia nélküli személyt. Aztán jött a doki, aki azt mondta, bármikor vérzésem van, azonnal jöjjek az ügyeletre, a papíromra pedig fenyegető vetélés került. A "kedves" nővérke fülét farkát húzta be utána, és próbált kedves lenni.
NEM NEKED KELL SZARUL ÉREZNED MAGAD ATTÓL, HOGY SEGÍTSÉGET KÉRSZ, ÉS ÜGYELETRE MÉSZ! A várandósság nem vicc, jó ha komolyan veszi az ember, és bevállalja azt a kellemetlenséget, hogy kinevetik, ha cserébe valós tanácsot kap, valódi orvosoktól, és nem gyakorikérdéseken kap diagnózist meg gyógyszerjavaslatot.
Ezerszer inkább egy kórházi kellemetlen élmény, kinevetés, mint egy korai vetélés a kései ellátás miatt, vagy egy várandósan nem használható gyógyszer miatti magzatkárosodás.
Az első 12 hét a legkritikusabb időszak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!