Mire utalnak ezek a piros pöttyök?
Figyelt kérdés
Pár hete már észrevettem hogy a karom egy részén előjöttek nagyon apró piros pöttyök amelyek néha szinte alig láthatóvá válnak. Emellett gyakran viszket a bőröm testszerte. Ez valami betegség tünete lehet?
2022. jún. 10. 06:25
2/9 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg egy olyan emberrel aki ért hozzá (bőrgyógyász)
3/9 anonim válasza:
Petechiának tűnik,de egy képről fél laikusként nehéz megmondani. Én első körben a háziorvost javaslom és bőrgyógyászaton túl érdemes lenne egy vérképet+alvadási paramétereket is nézetni minél hamarabb.
4/9 anonim válasza:
Van online bőrgyógyász a SOTE oldalán.
6/9 anonim válasza:
Bőrgyögyász. És ha jól látom, a szőrtüszők is pirosak, eselyes a keratosis pialris és ha ehhez kicsit szárazabb a levehő, lehet viszkető pötty. De rengeteg más is lehet
7/9 Senior Séf válasza:
Lehet szúnyogcsípés is. Manapság már a szúnyog se a régi, mindenféle bajságokat hordoz.
8/9 anonim válasza:
Meg tudod makrózni még erősebb fénnyel, esetleg vakuval? Azt kéne látni, hogy vér, vagy pigment rögök a kis pontocskák. Első tippre vakarás nyom, de nem biztos.
9/9 anonim válasza:
Annak a tünete, hogy száraz a bőröd. Testápoló és csóközön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!