Van itt olyan, akinek az első genetikaija rendben volt, de a másodiknál találtak vmit?
még egy kérdés
mennyit híztatok a 20. hétig és mennyit utána?
En a 22. hetig 2 kilot hiztam.
Utana pedig 12-ot, osszesen igy lett 14 kg plusz :D
De szules utan 2 hettel mar csak 4 kilo plusz volt rajtam. Nagy volt a baba is, de nagyon sok volt rajtam a viz.
Szoval szerintem nem szabad izgulni a hizason, kinek tobb, kinek kevesebb jon fel. Amig jok az ertekeid, addig nem gond.
köszönöm a válaszokat!
9es, én is kedden megyek majd 2. genetikaira😊
A 19-20. hétre fejlődik ki mindene a magzatnak, tehát rengeteg dolog van amit nem lehet megvizsgálni a 12.heti ultrahangon. Több ismerőssel megtörtént sajnos.
Hétfőn megyek en is a másodikra és picit izgulok. Bár rengeteget érzem mozogni 💙
Utolsó vagyok:
Eddig semmit nem hiztam, fogytam az elején 2 kilót az jött most vissz rám. 22hkm
Kedves Kérdező!
Megvolt a 2. genetikai ultrahang.
Gondolom, Nálad is...
Ígértem, hogy megírom.
Szóval: Szinte majdnem minden rendben van a babánál. A bal kamrában láttak valamit, amit holnapután szívultrahangon újra megnéz egy kardiológus.
Nálam pedig a lepény részben fedi a méhszájat.
Köszönöm, hogy nem felejtetted el 🙂
szorítok a szívultrahang miatt, reméljük nincs komoly baj🤞🙏🙂
én is ma voltam, szerencsére rendben találtak mindent🙏🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!