6+0 hetesen voltam uh-on, 5+0-nak írták a terhességet, 10 mm-es petezsákot és szikhólyagot láttak. 7+3 hetesen esedékes a következő uh. Mi a reális, mi lehet ebből? Embrió és szívhang vagy missed ab?
Kieg.: utolsó mensi 03. 31., az együttlét, amelyből foganhatott 04.16., ez az uh 05. 12-én volt, a következő 05.22-én lesz. Ovulációt nem tudom, ciklusaimban van némi ingadozás, de jellemzően 30-31 naposak.
Szerintetek?
Köszi!
Ki tudhatná?
A következő uh-n majd kiderül.
Bármi. Ha 16-án volt ovu, akkor az uh.napján 5+5 voltál. De a spermiumok napokig várakozhatnak, tehát ovu lehetett pár nappal később is. Akkor mondjuk reális.
Ugyanakkor benne van az is, hogy nem lesz belőle semmi. Arra is próbálnék felkészülni.
A doki magánrendelőjében nincs uh, ezért beküldött a szakrendelőbe, ahol nem ő csinálta, hanem egy szonográfus, aki nem volt túl kommunikatív, mindössze annyit mondott, hogy kérjek legalább 1 hét múlvára újabb időpontot, és majd csak annak az eredményével menjek a doktor úrhoz.
Addig is szerettem volna tapasztalatokat olvasni, köszönöm, aki ilyen jellegű hozzászólást írt!
5-ös, drukkolok, ha lesz kedved, írd majd meg, kérlek, hogy mi volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!