Progeszteron alkalmazása esetén enyhülhetnek a terhességi tünetek? Illetve ha baj lenne, jelentkezne mellette bármilyen vérzés, vagy görcs?
Jaj nagyon szupi! :) gratulálok! Boldog babavárást! :) (15, 19 vagyok)
16 hkm
Kedves Kérdező! Mi újság veletek?
Elképesztően stresszelek és szorongok, én is szedek progeszteront a pozitív teszt óta és a minimális tüneteim is eltűntek. Ma vagyok 7+3 napos, de a világon semmit nem érzek a fáradtságon kívül, de talán ez a progeszteron mellékhatása.
Csütörtökön megyek ultrahangra, de a szorongásom mértéke elmondhatatlan, nagyon félek, hogy a minimális tüneteim is teljesen elmúltak, ráadásul két petezsák látszódott 5 hetesen. Két vetélésen vagyok túl, nagyon félek és évek óta nagyon küzdök, hogy anya lehessek.
Annyi mindenen mentünk keresztül a férjemmel, annyi kivizsgáláson vettem részt, hogy az hihetetlen, egy maréknyi gyógyszert szedek évek óta. Nem tudom mi lesz, ha rossz híreket kapok.
Bocsánat, hogy leírtam mindezt, remélem jól vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!