Takiska kérdése:
Predictor Early teszt mennyire volt pontos nektek?
Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam a tesztet aktus után 17.napon ,negatív lett. Azt nem csináltam jól hogy a kupakot nem helyeztem vissza amikor vártam a 3percet ,ez mennyire lehet baj?
6napja olyan erzesem van mintha meg akarna jönni és fáj a derekam ,lehet már a stressz miatt
2023. máj. 13. 07:48
11/18 A kérdező kommentje:
Múlt havi 24 hosszú volt azelőtt 26. Azelőtt 28,
De par honapja 22volt es nem az első eset 😞
2023. máj. 13. 09:23
12/18 anonim válasza:
Orvoshoz kéne menned,mert rendszertelen a ciklusod.Az sem biztos, hogy van egyáltalán peteérésed.Ha viszont 17 napja volt az aktus,és negatív a teszt, akkor most tuti nem vagy terhes.
13/18 anonim válasza:
Ha nem voltam terhes akkor csak száradási csík volt ami szürke , ha baba akkor viszont rózsaszín és nem halvány , de mensi előtt max 2nappal tesztel az már biztosabb :)
14/18 anonim válasza:
Nekem is 22 napos ciklusaim voltak a covid elleni oltás után 1 évig. Addig nem is sikerült a baba. Azután visszaállt a szokásosra és rögtön megfogant.
15/18 A kérdező kommentje:
Kb egy hete tart a has/derekfajdalom mellfájdalom is van hányinger ,elesettség
Lehet valami gyulladás
2023. máj. 13. 21:20
16/18 anonim válasza:
Ha most nem jönne össze a baba, jövő hónapban vegyél peteeresi tesztet, úgy könnyebben be tudod azonosítani a termékeny napokat.
17/18 A kérdező kommentje:
1hete minden reggel úgy ébredek mintha meg akarna jönni,mármint amikor megjön van egy fura hasfájásom ,de semmi
2023. máj. 15. 21:48
18/18 anonim válasza:
Akkor csinálj még egy tesztet.
Peteereskor mi együtt voltunk a párommal, nekem 13 nappal utána erős pozitív tesztem volt. Akkor az első tünetem az volt, hogy leszakadtak a melleim, annyira nagyon fájtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!