Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek gondot jelenthet,...

Szerintetek gondot jelenthet, ha 14 hetesen még nem tapintom a méhem?

Figyelt kérdés
Előző terhességeimnél ilyenkor már a szeméremcsont felett volt egy kis dudor, most még nem lépte át, teljesen behorpad. 12 hetes uh-n korának megfelelő volt. Kicsit aggódom, hogy nem növekszik. Legközelebb csak 1 hónap múlva kell mennem dokihoz.
2023. máj. 12. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2023. máj. 12. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pl sosem tudtam kitapintani a méhem. Pedig 2x is voltam terhes, es nincs túlsúlyom, vagy ilyesmi.
2023. máj. 12. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Én soha nem próbáltam a méhem tapintgatni, SOHA...de..de... Miért????? 😨
2023. máj. 12. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Jó, legalább később olvastam, hogy kívülről. Hirtelen azt hittem, belülről a méhnyakat, vagy nem tudom... Mert olyanok is vannak ..
2023. máj. 12. 12:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem különösebben tapogatom a méhem, egyszerűen reggel odateszem a kezem az alhasamra, reflexből megsimogatni, és nem érzek semmilyen domborulatot, teljesen puha, lapos. Emlékszem, hogy korábbi terhességeimnél ez ilyenkor nem így volt.
2023. máj. 12. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sose tudtam meddig ér :)
2023. máj. 12. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 12 hetes vagyok, én sem érzek még semmit, pedig a nagykonyv szerint ilyenkor már eléri a csont szintjét. 🤷🏻‍♀️

Semmi baj, nemsokára jön az a dudor ott is!

2023. máj. 12. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem. Van akinek még 20 hetesen sincs ott "domborulat".
2023. máj. 12. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!