Szerintetek ez probléma lehet? Többi lent
39+0 hetes vagyok.
Amióta terhes vagyok nem voltunk úgy együtt a párommal, orgazmusom az volt a terhesség eleje óta már többször is, kézzel érte ezt el nálam a párom. Szexelni nem szexeltünk, mivel az eleje óta nálam sajnálatos módon jelen voltak fertőzési problémák, különböző hüvelytablettákat kellett használnom, vagy esetleg kúpot, 2 hétig kórházban is voltam emiatt, stb. Most így a vége felé, hogy már minden rendben velem, szeretnénk szexelni, mert nagyon kívánjuk már mindketten, sőt, sokak szerint a szülést is beindítja minden bizonnyal, de például ma reggel "kicsit" izgattuk egymást és szinte rögtön nagyon-nagyon keményedni kezdett a hasam, összehúzódásaim lettek így inkább abbahagytuk. Szeretnénk már nagyon együtt lenni, viszont ha ennyitől is már ennyire összehúzódásaim lesznek, akkor szex közben mi lenne ... ? Így hát az lenne a kérdésem, hogy ez nem probléma? Ha esetleg szex közben majd még ennél is jobban keményedni fog a hasam? Nem tudom ilyenkor mi mennyire normális, első babámat várom. Előre is köszönöm a válaszokat.
Kedves 4es hozzászóló.
Erre van az óvszer!
És szülés után is még 6 hétig nem fognak tudni együtt lenni, ha császáros azért, ha gátmetszést kap, akkor azért.
Szerintem nyugodtan szeretkezzetek, használjatok óvszert, innen már ha beindul miatta a szülés, sem probléma, időben vagytok teljesen. Használjátok ki amíg lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!