Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy ez már vajudás?

Lehetséges, hogy ez már vajudás?

Figyelt kérdés

Kb 3 órája nagyon erős derékfájásom van a jobb oldalon. Annyira erős, hogy hányingerem van közben. A hasam is fáj néha szintén jobb oldalon lent, viszont az viszonylag enyhe mértékű és hamar elmúlik. A derékfájás tart akár 20-30 percig is egyfolytában, mielőtt 5-10 percre csillapodna. Akkor sem szűnik meg teljesen, csak tompább lesz. Mindegy milyen pozícióban vagyok, fekszek, állok vagy ülök, nem segít semmi. Sosem éreztem még hasonlót.

Még csak 32+5 hetes vagyok. Nem tudom, mit tegyek. Mi lehet ez? Volt, akinél így indult a szülés?

2023. máj. 5. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb ha bemész. Nálam sem szokásos módon indult be.

Jobb a nyugalom és ha megnéznek azért megtud az ember nyugodni.

2023. máj. 5. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:

ereszkedj négykézlábra pár percig, úgy a gravitáció is segíti a babát elmozdulni kicsit

ha nem múlik irány a doki

2023. máj. 6. 01:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Csillapodott vagy voltál orvosnál? Vagy mi történt? Érdekel.

2023. máj. 6. 05:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Végül nem mentem sehova, beültem a zuhany alá, a meleg víz segített. Utána az ágyban tettem rá meleg borogatást, az szintén segített, plusz rájöttem, hogy ha nagy terpeszben legugolok, akkor is enyhül a fájdalom, tehát biztosan nem vajudás volt, hanem tényleg a baba nyomhat egy ideget. Éjszaka már nem volt gond, tudtam aludni tőle.
2023. máj. 6. 06:22
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
Én nem is értem ezt a sok pánikoltató kommentelőt... Nem tudom, mit szólnának hozzá, ha tényleg gondjuk lenne, beszaladnának az ügyeletre és várniuk kellene, mert lenne előttük 10 gyakorin bestresszeltetett kismama, akit azért küldenének kórházba, mert fáj a dereka, ami terhesen tök normális.
2023. máj. 6. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!