Van egy lanyom,terhes lettem,missed abbal vegzodott.ra ket honapra terhes lettem a fiammal.
A missed abnal semmi elojele nem volt,hogy baj lenne...mentem orvoshoz,es el volt halva a magzat.nem volt sem verzesem,a terhes tuneteim is megvoltak.
A fiammal mindent figyeltem es mindenen paráztam az elso 3 honapban.
2023. máj. 4. 16:18
2/6 anonim válasza:
Szültem 3 gyereket, eltelt 10 év, szeretnénk még egy babát. Tavaly két missed abom volt, most vagyok 9 hetes. Gondolhatjatok! A missed aboknak semmi előjele nem volt. Tüneteim ugyanúgy voltak. Annyi, hogy a másodiknál kisebbnek mérték már az elején, pedig volt szívhang is. Az elsőnél megállapították a terhességet, de nem volt szívhang, csak 4,4 mm embrió, aztán sokkent ért, hogy a következő uh-n már nem is találta. Most nagyon félek...
2023. máj. 4. 16:26
3/6 anonim válasza:
Bár eddig minden rendben volt. De sajnos bármikor megállhat a fejlődés.😞
Tüneteim most is vannak.
2023. máj. 4. 16:28
4/6 anonim válasza:
Nekem nem volt terhességi tünetem a fáradságon kívül. Viszont volt barnàzàs, majd később vérzés. Vetélés lett a vége a 8.hèten. De ez csak egy példa. Semmit nem jelent. Van akit azonnal gyötörnek a tünetek , mégis vetélés lesz. Van akinek pedig semmi tünete nincs és fejlődik szépen a baba.
2023. máj. 4. 16:40
5/6 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt a terhesség alatt. Csak némi fáradtság.
2023. máj. 4. 18:15
6/6 anonim válasza:
Sajnos nekem van rossz tapasztalat is....voltak tüneteim de közben már nem is fejlődőtt a magzat,9.héten missed ab lett, viszont azóta született egy csodálatos kisfiam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!