18+4 hetesen már éreznem kellene a baba mozgásást?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam terhesgondozáson és kérdezte az orvos, hogy érzem e már, hogy mozog. De én még nem igazán vettem észre. Pontosan azt se tudom mit kellene éreznem. Van ilyen szívhang figyelőm, ott szoktam hallani, hogy mozog, de általában mindig lent a szemérem csontnál van mindig. Az normális?
Lehet, hogy nem nő rendesen ezért nem érzem, hogy mozog?
Hozzá teszem kicsit duci vagyok, nem tudom ez mennyire kavar be. Nagyon beparáztatott az orvos.
Első terhesség, ugye? Semmi probléma, ha nem érzed még; vagy nem tudod pontosan azonosítani, hogy a baba mozgását érzed-e.
2023. máj. 3. 09:58
2/8 anonim válasza:
Dehogy kellene érezned, csak megkérdezte. Lehet, hogy csak a 20ik hét után fogod és az is teljesen rendben van. Ha nem fejlődne megfelelően azt mondta volna az orvos, nyugi.
Az pedig hogy van rajtad felesleg az semmit nem befolyásol, ugyanis a baba a hasadon belül van. Majd eljön az is hogy megérzed.
2023. máj. 3. 09:59
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Hát sajnos a terhesgondozóban nincs uh szóval legközelebb csak 17én tudom meg, hogy minden rendben van e, 4d-re is csak későbbre kaptunk időpontot. :(
2023. máj. 3. 10:12
4/8 anonim válasza:
A lepény hol van? Ha mellső falon, akkor később érzed a babát, és kevésbé intenzíven.
2023. máj. 3. 10:59
5/8 A kérdező kommentje:
Legutóbbi papíromon azt írták ami kb. egy hónapja volt, hogy placenta bal oldalon tapad.
2023. máj. 3. 11:08
6/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. Nálam is bal oldalon tapadt. És én sem érzem még a mozgását, de nem tartok még ott, ahol Te, viszont nem első baba. A többiekét éreztem már sokkal korábban, most meg eddig semmi.
2023. máj. 3. 14:17
7/8 anonim válasza:
Nekem mellsőfali lepényem van. Első baba, tiszta stressz voltam énis ennyi idős terhesen, mert én sem éreztem. Legalább is amire 100%ra rámertem volna fogni, hogy na ez a baba volt úgy nem éreztem. Én is picit duci vagyok. Aztán 20+0 a semmiből elkezdett rugdalózni, akkor határozottan azonnal tudtam, hogy ez ő volt... És már kívülről is látszott :) Nyugi néha azt fogod kívánni bárcsak egy kicsit abbahagyná, és leszállna a hólyagodról :) :) :)
2023. máj. 3. 21:14
8/8 anonim válasza:
A páromnak amikor váratlanul rugott a baba a párom hirtelen a lábát ki nyujtotta én meg csak meg ijeddtem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!