Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hét+2 napos kimami vagyok....

8 hét+2 napos kimami vagyok. Van még valaki itt aki hasonló korú? Ti hogy érzitek magatok? Voltatok már dokinál/védőnéninél?

Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Védőnéni????
2023. máj. 2. 13:08
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

Kedves egyes :)

2023. máj. 2. 13:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első válaszoló nem a védőnő fogalmát nem ismeri, hanem a "kismami", "védőnéni" csak gyerek szájából cuki.
2023. máj. 2. 13:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Édes istenem. Ki gondolta volna hogy ezen a nyomorék oldalon ilyenekbe bele kötnek, nem arra válaszolnak amit a kérdező kérdez meg nem is a megfelelő ember. Legközelebb csak hogy eltudjam kerülni a kötekedő, be farsult brigádot orvosi szak nyelven fogok bármit megkérdezni, csak hogy mindenkinek tetszen ki hogy ír ki kérdést. Szánalmas....
2023. máj. 2. 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
A hormonok már dolgoznak, mert frusztrált a kismami. 🙂
2023. máj. 2. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

8+1nél járok, csütörtökön megyek uhra először. Hamarabb akartam de mostanra kaptam időpontot (állami, magánra nem akartam most költeni).

Egész napos émelygés és napi 1-3 hányás jellemzi a napjaimat. Igazából bármikor megérzek valami erősebb kajaszagot már öklendezek.

2023. máj. 2. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Azért, mert gyereket vársz, miért kell ömlengve afektálva kreténmód beszélni?

Üdv.:

15 hetes kismama

2023. máj. 2. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én épp ma vagyok pont 10 hetes, holnap megyek első laborvizsgálatra, jövő héten pedig először védőnöhöz, és ha tőle megkaptam a kiskönyvemet, utána kell mennem háziorvoshoz is. Ja meg még épp benne a 12 hétben 15-én fogászatra is sikerült még időpontot foglalnom. :) Amúgy eddig nagyon szerencsés vagyok vagy kíméletes a gyerek, mert szerencsére idáig még semmi kellemetlen tünetem nem volt az első trimeszterben, csak volt egy-két étel, amit nagyon nem kívántam, és mindig úgy éreztem magam, mint aki telette magát, de rosszullétnek nem nevezném, max. nagyon enyhe émelygésnek.
2023. máj. 3. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jóvanmá’ es ha nyugdijas koru a vedoneni? 😝😝😝
2023. máj. 3. 21:21
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Jogos, a védőnéni biztos nyugdíj előtt áll, a kismamicika meg lehet vagy 14 a fogalmazásmódja, szóhasználata alapján. Így teljesen normális, ha védőnénizi a védőnőt.
2023. máj. 4. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!