Kismamák akik már szültek csaszarral, a ferjetek bent lehetett akkor vagy nem lehetett bent?
Figyelt kérdés
Első terhességem ikrekkel vagyok terhes és azért vékony testalkatú vagyok és a th gondozó meg minden orvos akihez járok közöltek már velem az elején hogy biztosan császárral fogok szülni , tehát az a kérdés hogy olyankor bent lehet vagy nem? 25+5napos ikres anyuka :)2023. máj. 1. 12:21
11/23 anonim válasza:
Nem lehetett bent, csak a műtő előtti térben, nem tudom mi annak a neve. Miután kivették a babát, utána megnézhette.
12/23 anonim válasza:
Hát a vékonyabb testalkatot nem igen halottam még indok indoknak császárra.
13/23 anonim válasza:
A legtöbb kórházba nem lehet benn műtét alatt, de ezt ott kérdezd meg hogy ott lehet e.
14/23 anonim válasza:
Sote 1 - én szültem. Bent lehetett velem a férjem Császár közben is. Ott ült a fejemnel.
15/23 anonim válasza:
Aki lepontoz, mert azt írtam nálunk bent volt, az miért teszi? Nem hiszi el?
16/23 anonim válasza:
Nem lehetett bent. A műtő előtt várakozott, és ő kapta meg a babát. Kecskemét.
18/23 A kérdező kommentje:
Akkor ez igen korhaz függő de esetek nagyreszeben nem lehet bizakodom nálunk bent lehet majd remelem, köszönöm a válaszokat :)
2023. máj. 1. 21:39
19/23 anonim válasza:
Sürgős császár volt, nem lehetett bent, csak a műtő ajtó előtt várhatott. Amikor kivitték a babákat megmosni.. stb, azt megnézhette. (szintén ikres anyuka)
20/23 anonim válasza:
Sürgősségi császár volt, amíg előészítettek a műtétre, kint várt, utána bent lehetett
SOTE II
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!