Bizakodó legyek, vagy felesleges?
Párommal kedden (25.4) voltunk együtt, megszakításos módszerrel. Még mielőtt mindenki betámadna, nem okozna gondot ha pocaklakó lenne az esetből. Azonban még most nem lenne itt a legmegfelelőbb ideje, amíg be nem fejezem a főiskolát.
Menstruációm (6 napos volt) együttlét előtt végződött 2-3 nappal. Mondhatni ovuláció előtt voltunk együtt, ami remélem bizakodásra ad némi okot.
A kérdésem a következő lenne, mikor lenne a legmegfelelőbb ideje a tesztnek, mert nem bírok várni még két hetet a következő menstruációmig.
Illetve tudom nem vagyunk orvosok, de tapasztalatok alapján sok az esélye annak, hogy gyerkőc legyen a dologból?
Okos válaszokat előre is köszönöm, szintúgy a tanácsokat!
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor még bizakodom két hétig, és aztán kiderül hogyan tovább, de bízom a legjobbakban s legközelebb okosabb és körültekintőbb leszek.
Teljesen megértem, mint ahogy írtam is nálunk sem lenne belőle gond, csak át kellene terveznem sok mindent, de ez a legkevesebb.
"Bizakodó legyek, vagy felesleges?" - Felesleges semmiképpen ne legyél.... 🙃😉
Bocsánat, de nem tudtam kihagyni. 😊😊
Nem ertem, abban bizakodnal, hogy lesz-e gyerek, vagy abban, hogy nem?
Szerintem nincs sok esely ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!