Klion-D 100 hüvelytabletta feleslegesen?
Szerintem az a lényeg hogy itt a gyakorin egy laikus mit mond ,mert az orvos tuti hülye és nem tudja mit csinál!
2023. jan. 9. 12:00
Szerintem nem a tablettától van.
Szerintem arról van szó, hogy idő közben kijött a többi tünete is a gyulladásnak, ezért kell végig csinálni a kúrát.
2023. jan. 9. 12:12
Ártani nem fog. A problémát sem ez okozza valószínüleg.
Nekem pl ha kijön a hüvelygomba, nem tudok róla. Férjem "érzi meg".
Ír a doki ilyen kúpot, majd a használat közben jönnek elő a tüneteim.
2023. jan. 9. 13:02
Nekem is volt ilyen "problémám", de legalább egy tenyésztést csináltak. Ami olyan negatív lett, hogy csak na. Egyébként terhesség alatt teljesen normális a nagyobb mennyiségű, vizes folyás.
2023. jan. 9. 13:10
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem csináltak tenyésztést, csak felnyúlással állapította meg… hát nem tudom. Lehet nekem is normális a folyás, csak mivel elég fiatal volt a doki, lehet nem volt képben.
Szia! Megírod majd, légy szíves, használt-e a gyógyszer? 4 hete van nekem is vizes folyás, megzavarodom tőle. Főleg, hogy mostmár irritál kívül is. Akkor, igaz negatív volt a tenyésztés, ezért nem kaptam gyógyszert. Azt mondták a hormonváltozás okozza. Viszont a mennyiség miatt könnyebben lesz táptalaja egyéb fertőzésnek is. Már ott tartok, bár adna valamit az orvos, amitől kicsit kevesebb lenne! Lehet megelőzésképp kaptad, és beválik!
2023. jan. 9. 14:58
7/11 A kérdező kommentje:
Tegnap este helyeztem fel egy tablettát, azóta nagyon kegyetlenül viszketek odalent, ami egyébként mellékhatásként fel is van tüntetve a gyógyszeren. Pedig eddig nem volt ilyen problémám. Ráadásul vizes, átlátszó folyás helyett sűrűbb, sárgás van kellemetlen szaggal társítva. Többet biztos hogy nem fogom használni ezt a készítményt, csak azért tettem, mert gondoltam ő az orvos, pedig mástól megtudtam, hogy igenis normális folyásom volt.
Miért írtad ki ezt a kérdést?
Hogy ismeretlen válaszolók véleményére hallgass, akik nem orvosok, tök más a problémájuk és mégcsak nem is ismernek?
Miért olyan dokihoz jársz, akiben nem bízol meg?
A kezelést panasz esetén adják, amit végig kell vinni. Ha nem vagy jól tőle, szólni kell, adnak valami mást.
2023. jan. 10. 10:46
Én sem értem minek írtad ki.
Egy orvos felírta. Aki ezzel foglalkozik. Jösz te, aki megkérdőjelezed, felülírod a döntését, egyedül elhatározod, h szar amit adott.
Ahelyett, hogy váltanál dokit, vagy kérnél egy másodvéleményt.
2023. jan. 10. 11:30
Elhasználtad végül kedves kérdező? Hogy vagy?
2023. febr. 19. 13:28
Kapcsolódó kérdések: