Dr. Adorján Gusztávról ( Nyíregyháza, Jósa A. kórház) vélemények?
Hát lehet, hogy neked jó volt Orosz, énszerintem speciel egy oltári nagy s...fej, nagyobb a hírneve, mint amit megérdemel. Egyszer kerültem vele össze olyan szituban, hogy nem volt a fogadott orvosom, minősíthetetlen volt a stílusa és a viselkedése. A kolléganőm 7 hónapos terhesen intett neki búcsút, asszem ezzel mindent elmondtam róla. Pénzéhes, arrogáns, nagyképű. Hátam közepére se kívánom.
Adorján az orvosom, eddig csak jó tapasztalatom van róla, de érdekelne mások véleménye is. Olyanoké, akinek van róla tapasztalata. Akár jó, akár rossz. Más dokit ne ajánljon senki, nem másra vagyok kíváncsi, akkor úgy tettem volna fel a kérdést, hogy kit ajánlotok Nyíregyházán.
előző vagyok...boccs de én nem ajánlottam neked senkit....csak írtam h kinél szültem, amúgy mindekiről hallani rosszat jót is, nekem meg jó volt, vkinek rossz.
Adorján dokinál egyik kolléganőm szült 3 gyereket neki jó volt de zat hiszem ezt is leírtam
Ja, meg azt is, hogy van nála jobb is.....Orosz személyében
Akkor ez mi volt, ha nem ajánlás?.....
Ez csupán egy dolog miatt gond: úgy írtad Oroszról, hogy jobb, mint Adorján, hogy Adorjánról - az általad írtakból kiindulva - nincs személyes tapasztalatod. Ezért aztán a válaszod tartalma szerint nem lehet vélemény. Ez ajánlás.....
Én legalább Oroszról személyes tapasztalat alapján fogalmaztam VÉLEMÉNYT mégsem AJÁNLOM, hogy Adorján jobb....
20éves = 20éve*
Amúgy Adorjánnal sajnos nincs tapasztalatom, hallásból sem tudok mit mondani, meg arra nem is szabad alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!