Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen volt, hogy...

Kinek milyen volt, hogy zajlott le egy rosszullét terhesen? volt hasonló rosszullétje, mint nekem? Elmúlt?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, most 3 napja derült ki. Első jelek a gyomorsav, émelygés, hányinger volt, utána pedig iszonyat fáradtság jött rám. Első babánál semmi bajom nem volt, ritkán gyomorsav miatt émelyegtem csak. Emetofóbiám van, félek a hányástól. A gyomrommal nincs baj, de elkezd a fejem fura lenni, mintha fájna, utána jön az émelygés és eleinte még elmúlt ha lefeküdtem, de mostmár fekve is van. Nincs "mindjárt hányok" érzésem, csak a fejem miatt tör rám az émelygés. :( Lehet a front miatt van, vagy nem tudom.
2023. ápr. 30. 11:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10! Lemaradt, de gondolom, nekem szólt. Nem azt mondtam, hogy panaszkodtál. Csak azért írtam, mert én is nagyon rosszul vagyok a hányástól, minden módon próbálom elkerülni és fura, hogy így meg mennyire nem érdekelne. Mondanám, hogy mindenki a kettőt szeretné együtt, vagyis, egészséges gyereke is legyen, rosszulléte meg ne, de nálam ez is megdőlt. Valamiért a terhesség előtt is volt egy olyan perverzióm, hogy én szeretnék majd rosszul lenni, mert amíg nincs mozgás, megnyugtatna, hogy minden rendben. Pedig ésszel tudom, hogy nincs összefüggés. Rosszullét mellett is lehet baj, meg tünet nélkül is lehet egészséges terhesség 🤷🏼‍♀️ A meglévő tünetek még nekem is maradtak, amíg ki nem ürült a hcg, pedig baba már nem volt.

Szóval tudom, hogy a legideálisabb a tünetmentes és egészséges terhesség, de ha a kettő közül lehetne választani, inkább a rosszullétek. Bocs, ha félreérthetően voltam, úgy értettem, ha már ki kell bírni a hányást és egyéb rosszulléteket, az a jó benne, hogy mégse egy ronda vírus okozza, hanem valami nagyon jó.

Pici esélyem van csak, hogy össze fog még jönni, de természetesen nem adom fel és az utolsó utáni pillanatig bízom benne.

2023. ápr. 30. 18:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Mennyi idős voltál amikor elment?

:(

2023. ápr. 30. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:

#12! Még nagyon pici, 5+2. Csak idáig is olyan nehezen jutottam el, és nincs is túl nagy esély, hogy lesz még sikeres terhességem, de azért reménykedem a végsőkig.

2023. ápr. 30. 20:21
 14/15 anonim ***** válasza:

#8 6os vagyok +10es. Sejtem mit érezhetsz, mi 7 évig vártunk a babára. Most egy csodának tartom, hogy egyáltalán teherbe tudtam esni.

Remélem sikerül Nektek is! Ne add fel. Ha hiszel benne, hidd el, hogy sikerülni fog.

2023. ápr. 30. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:

#14! Persze, hogy sikerülni fog, muszáj neki😁

Boldog babavárást!

2023. ápr. 30. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!