Van itt olyan kismama aki mar a 40. hetet betoltotte vagy tul van rajta? Hogy viseled a varakozast es eddig milyen praktikakat vetettel be, hogy beinduljon a szules?
40+6 nal jarok, de meg egyelore nem sok jelet erzem annak, hogy itt hamarosan baba lesz. Par napja volt hasmenes, hanyinger. Ket hete josloim vannak, tegnap jelentkezett gyenge fajdalom a derekamban egy elviselheto gorccsel es eloszor volt elotejem. Mar kezdtem remenykedni, hogy na talan most, de semmi. Minden nap jogazom es setalok, tegnap lenyomtam 10 km-t, pattogok es csipokorzok a fitball-on. Mar kiprobaltam szerintem az osszes praktikat ami fellelheto volt a neten: napi 6 szem datolya a 36. hettol, ananasz, tonic, szex, kakukkfuves - gyomberes tea, sok sok seta, lepcsozes, meleg furdo, egesz napos takaritas, egesz napos nyugalom. A ricinust nem merem. Malnalevelet egy darabig ittam, de mar nem kivanom.
Vasarnap csinalnak egy membranseprest, de ha az se lesz sikeres, akkor jovo heten inditanak a korhazban. Azt jo lenne elkerulni.
A varandossag egyebkent teljesen rendben zajlik, babo mar a 24. heten befordult, hasam le van ereszkedve, van egy kis nyomas az alfelemen. Neha olyan erzesem van, hogy mindjart "kiesik".
Szia!
Én màr túl vagyok rajta
41+1 indult spontàn.
A bàbakoktélon kívül minden volt..
Szex, sok szex..🙈
Sok sèta napi szinten, lépcsőzés is
Tonic ( sok, azóta sem szeretem 4,5 éve)
Stb
Stb
Stb
Jah és végül bútorokat pakoltam, költöztem..
Megittam 2 pohàr bort ( orvosi javaslat) és elindult hajnalra
A vàrakozássa nem volt bajom nekem..
De nem akartam indítást, emiatt vetettem be mindent.
2. Baba hamarabb jött (40+2) praktika nélkül
Jah ès nem volt jóslóm
Teljesen zàrt méhszájról indult mind2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!